35 feletti kismamák, hogyan viselitek a terhességet?
Március elején tudtam meg, hogy terhes vagyok és március végén töltöttem a 35-t:)
Egy hete rosszullét már nincs...viszont a hasam nagynak tűnik már most...az első gyerek (10eve szültem) ötödik hóig nem látszott
Szia, én már bizony 40 elmúltam, nekünk besikerült a 3. baba, most vagyok 30 hetes. A terhességet meglepően jól viseltem eddig, ugyanolyan fitt vagyok, mint az elsőnél,ami 12 évvel ezelőtt volt.
De a szüléstől egyre jobban parázom. Félek attól, hogy egy 40 éves szervezet már nem olyan erős, mint egy 30 vagy huszonéves, mi lesz, ha nem lesz elég erőm a szülőszobán.
Mondtam az orvosnak is, de nem vesz komolyan. Eddig minden eredményem rendben, amnio is volt, és a baba átlagosan nagyon jól fejlett, pl. most 30 hetesen 31 hetesnek is megfelelőek a méretei. Szóval nem lesz kicsi, a testvérei is 3.80-nal születtek.
Így terhesen én nagyon jól érzem magam, nem keményedek, nem vizesedek, és persze könnyebbség hogy a gyerekeim már besegítenek nekem a házimunkában is. De a szüléstől jobban félek, mint valaha!!!
Szia!!!Én 36 éves múltam,az első babámat várom,aki nehezen,3 év után jött,lombikos voltam,jelenleg a 19. hétben járok.
Szerencsére a rosszullétek elkerültek,egyedül csak a cicifájdalom volt.
A pocakom már látszik,és egyre többet érzem mocorogni is a bébikét:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!