Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 feletti kismamák, hogyan...

35 feletti kismamák, hogyan viselitek a terhességet?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 7. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Év vagy hét?:)))
2013. ápr. 7. 13:31
 2/8 A kérdező kommentje:
év! :-) bocs, későn kaptam észbe és bár javítottam, de már "rosszul" került ki...
2013. ápr. 7. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Március elején tudtam meg, hogy terhes vagyok és március végén töltöttem a 35-t:)

Egy hete rosszullét már nincs...viszont a hasam nagynak tűnik már most...az első gyerek (10eve szültem) ötödik hóig nem látszott

2013. ápr. 7. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
35 voltam februárban.33 hetes vagyok,május 20-ra kiírva.Első baba,kislány lesz,Dóri baba:) Már nagyon várjuk,sajnos nehezen jött össze:( Jól viselem a terhességet,szerintem ugyanúgy,mintha mondjuk 32 lennék,de ezt nem tudni.Az első 12 hetet megúsztam szédüléssel,de az is ritka volt.Most már nagy a pocakom,de imádom,és jó látni,ahogy Dórika táncikál ott bent:) Nem vizesedek,de a pocakom azért nehéz.Egyre fáradékonyabb vagyok,meg néha fáj a hátam,de hát ez legyen a legkevesebb.Húgomnak(32) két gyereke van egy 2,5 éves kisfiú,és egy 5 éves kislány,neki is ezek voltak a tünetek.
2013. ápr. 7. 14:36
 5/8 anonim válasza:
Szia! Én januárban töltöttem a 35 évet. Most vagyok a 12.hétben és szerencsére túl vagyok az állandó fáradságon és émelygésen. A kisfiam 5 éves lesz, vele semmilyen tünetem nem volt csak a fáradság az első pár hétben.
2013. ápr. 7. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 38 vagyok, és első baba lesz.:) 6 hetes vagyok. A fáradtságon és lustaságon kívűl más tünetem nincs. Alszom délután, és még így is korán lefekszem és legalább 10 órát alszom reggelig. Nálam ez furcsa, mert délután sosem aludtam és az éjszakai alvásom sosem volt több 7-8 óránál.Mindamellett nagyon energikus vagyok..izé voltam.
2013. ápr. 9. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, én már bizony 40 elmúltam, nekünk besikerült a 3. baba, most vagyok 30 hetes. A terhességet meglepően jól viseltem eddig, ugyanolyan fitt vagyok, mint az elsőnél,ami 12 évvel ezelőtt volt.

De a szüléstől egyre jobban parázom. Félek attól, hogy egy 40 éves szervezet már nem olyan erős, mint egy 30 vagy huszonéves, mi lesz, ha nem lesz elég erőm a szülőszobán.

Mondtam az orvosnak is, de nem vesz komolyan. Eddig minden eredményem rendben, amnio is volt, és a baba átlagosan nagyon jól fejlett, pl. most 30 hetesen 31 hetesnek is megfelelőek a méretei. Szóval nem lesz kicsi, a testvérei is 3.80-nal születtek.

Így terhesen én nagyon jól érzem magam, nem keményedek, nem vizesedek, és persze könnyebbség hogy a gyerekeim már besegítenek nekem a házimunkában is. De a szüléstől jobban félek, mint valaha!!!

2013. ápr. 9. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!!!Én 36 éves múltam,az első babámat várom,aki nehezen,3 év után jött,lombikos voltam,jelenleg a 19. hétben járok.

Szerencsére a rosszullétek elkerültek,egyedül csak a cicifájdalom volt.

A pocakom már látszik,és egyre többet érzem mocorogni is a bébikét:))))

2013. ápr. 9. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!