Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jobban féltek a második vagy...

Jobban féltek a második vagy sokadik szüléstől, mint az elsőtől?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 11:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindhárom szülésem előtt féltem, amíg be nem indultak.
2010. febr. 16. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Barátnőm mindegyiktől egyre jobban félt. Én 2 hét mulva szülöm a másodikat, az elsőnél sem féltem, de most még annyira sem félek.

Igaz, könnyű, gyors , szép szülésem volt, ilyet bármikor beválallnék. Sőt mindig azt mondom, ha csak negyed ilyen jóra siekrül, akkor is jól járok..

2010. febr. 16. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Én most várom a második babámat. Annyiból nem félek, hogy most legalább tudom, mit kell csinálni. Viszont sokkal jobban félek amiatt, nehogy baj legyen, és ottmaradjak a szülőszékben, mert akkor mi lesz az első babámmal...
2010. febr. 16. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, én sokkal jobban félek. Az elsőnél a vajúdás utolsó fél órája, meg a varrás volt iszonyú. Ettől most is nagyon tartok, a többi remélem könnyű lesz.
2010. febr. 17. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!