Szültetek már náthásan?
Figyelt kérdés
39 hetes vagyok.A 9 hónap alatt végig semmi egészségügyi problémám nem volt,hát persze,hogy a végére fáztam meg.Lázam nincs,a torkom nem fáj csak az orromat fújom ezerrel.A babára veszélyes ez?Egyáltalán,hogy lehet úgy szülni,hogy közben náthás vagyok?2010. febr. 14. 15:06
11/11 anonim válasza:
Szia!
Igen,en tiszta natha voltam amikor szultem.En hulye elaludtam a legkondi mellett(nyaron szultem) a szules elott par nappal.Meg is lett az eredmenye.
Eleg kellemetlen volt.Mindig fujnom kellett az orromat,a hasam meg mindig bekemenyedett.
A kitolasnal meg nem kaptam levegot.De tul lehet elni.
Nyugi,a babara nem veszelyes.
Azert ha lehet probald meg kikuralni magad,meg talan van egy kis idod addig:)
Konnyu szulest!
7,5 honapos baba anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!