Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szültetek már náthásan?

Szültetek már náthásan?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok.A 9 hónap alatt végig semmi egészségügyi problémám nem volt,hát persze,hogy a végére fáztam meg.Lázam nincs,a torkom nem fáj csak az orromat fújom ezerrel.A babára veszélyes ez?Egyáltalán,hogy lehet úgy szülni,hogy közben náthás vagyok?
2010. febr. 14. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

hidd el, szülés közben nem a nátha lesz a legnagyobb bajod:) egyébként a nátha, megfázás nem hat a picire, 39 hetesen meg pláne, úgyhogy nyugi!:)))

2010. febr. 14. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is megvoltam fázva amikor szülni mentem,de nem volt olyan vészes.Annyit izzadtam a szülés közben,hogy meggyógyultam.Ez akkor fel sem tűnt csak jóval utána gondolkodtam hogy betegen mentem be:)
2010. febr. 14. 15:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!!!
2010. febr. 14. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én is 39 hetes vagyok sőtt meg is vagyok fázva.én is felakartam már tenni ezt a kérdést h hogy fog menni amikor alig kapok levegőt.bizzunk abban h megvárják a babáink h egy kicsit jobban legyünk.jobbulást neked és könnyü szülést..
2010. febr. 14. 15:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Neked is minden jót!Köszi
2010. febr. 14. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így jártam,mint te, hogy egész végig semmi bajom nem volt, pont az utolsó héten fáztam meg. Vegyél orrspray-t, nekem nagyon sokat segített.
2010. febr. 14. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen vegyél orrspray-t és vidd is magaddal még a vajúdóba is!

Arcüreggyuszival mentem szülni, az orrom teljesen bedugulva, még jó, hogy vittem az orrsprayt. De azért majd tájékoztasd az ott levőket, hogy nem vagy asztmás, csak meg vagy fázva.

Kívánom azért, hogy szülésre gyógyulj meg!

2010. febr. 14. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meg voltam fázva, de amíg szültem ki dugult az orrom, amint vége lett folytatódott!

Szóval ne aggódj!

2010. febr. 14. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg voltam fázva.A szülés elött egy héttel még a fül orr gégészetre is mennem kellett.De javulás nem volt.Szülés közbe fel sem tünt,csak annyi volt hogy az orron be lélegzés nem ment!De másnapra elmúlt a náthám:)
2010. febr. 15. 11:50
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Szia

Én ugyan náthás nem voltam szüléskor, de sajnos védőmaszkot kellett viselnem vajúdás és szülés közben VÉGIG!. (H1N1 volt az osztályon) Levegőt alig kaptam, de hidd el, annyira a hatalmukban tartottak a fájások,hogy arra koncentráltam, nem arra,hogy majdnem megfulladok a maszkban.

2010. febr. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!