Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy már nem jóslófájás?

Lehet, hogy már nem jóslófájás?

Figyelt kérdés

(Nem szeretném ha leoltanátok, hogy miért gyik-ezek, amikor lehet, hogy réges-régen a kórházban kéne már lennem. Össze vagyok pakolva, felöltözve, 10 perc alatt itt vannak értem és 20 percen belül beérünk. Tudni kell, hogy magas a fájdalomküszöböm, első babás vagyok, nem nagyon voltak még menstruációs görcseim, teljesen új érzés ez számomra, és problémamentes a terhesség.)

Éjszaka többször felkeltem, mert görcsöltem, azt hittem azért, mert teli volt a hólyagom, pisilés után is fájdogált az alhasam de viszonylag jól aludtam mellette.

Reggel 7-8 óra közt rendszertelenül, de 9-től 5 percenként jönnek nem falkaparós fájások/görcsök 20-30 másodpercre. Beültem egy langyos vízbe, megborotválkoztam de nem múltak el.

Pénteken szerintem elment a nyákdugó, ekkor voltam orvosnál, aki megpiszkált, vérezgettem is, azt mondta normális. A baba feje be van illeszkedve viszont a hasam, női rokonok szerint, nagyon fent van még.

39 hkm

2015. márc. 2. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Az teljesen mindegy, hol van a hasad. Nekem végig fenn volt, talán a kórházban szállhatott le, de azt már nem néztük.

Ha 5 perces fájások vannak, akkor menj a kórházba. Kb 5 perceseknél már kell menni. Nem számít, mennyire erős fájások, a lényeg, hogy RENDSZERESEK.

Szóval szerintem indulj.

Ismerek olyat, akinek annyira nem voltak erősek a fájásai, hogy majdnem késve ért a kórházba, kapkodva készítettek elő mindent stb.

2015. márc. 2. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be, nézzenek meg, legrosszabb esetben potyára mentél be. De ha nem múlik a fürdőzésre, akkor szerintem ez már nem jósló :)
2015. márc. 2. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
5perces rendszeres fájásoknál már be kell menni.
2015. márc. 2. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem így kezdődött, de csak másfél nap múlva lett baba. Ez még inkább csak a vajúdás előszele, de szerintem már nem sokáig lesz bent :) én utólag azt mondtam, hogy szívesebben maradtam volna még otthon arra az egy napra amíg nem lettek falkaparósak. Próbálj meg pihenni, szükséged lesz az erődre!

Ja és nekem is fent volt a hasam. Az mindegy. Könnyű szülést :)

2015. márc. 2. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
...habár lehet hogy jobb ha bent vagy és nézik a baba szívhangját.
2015. márc. 2. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, kedves Kérdező? :) Egyben vagytok még? :)
2015. márc. 2. 22:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már nem vagyunk egyben. Ha minden úgy ment volna, ahogy mondták, kb. most született volna meg a kisfiam, de eltűnt a szívhangja a szülőszobai ctg-n, ezért sürgős császároztak, és már kettőkor kint volt. Nem tudják, hogy mi lehetett a baj, még mindig megfigyelik.
2015. márc. 3. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok, végülis hány órát voltál szülés előtt a kórházban?

Látod milyen jó ,hogy bementél!

2015. márc. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!