Lehet, hogy már nem jóslófájás?
(Nem szeretném ha leoltanátok, hogy miért gyik-ezek, amikor lehet, hogy réges-régen a kórházban kéne már lennem. Össze vagyok pakolva, felöltözve, 10 perc alatt itt vannak értem és 20 percen belül beérünk. Tudni kell, hogy magas a fájdalomküszöböm, első babás vagyok, nem nagyon voltak még menstruációs görcseim, teljesen új érzés ez számomra, és problémamentes a terhesség.)
Éjszaka többször felkeltem, mert görcsöltem, azt hittem azért, mert teli volt a hólyagom, pisilés után is fájdogált az alhasam de viszonylag jól aludtam mellette.
Reggel 7-8 óra közt rendszertelenül, de 9-től 5 percenként jönnek nem falkaparós fájások/görcsök 20-30 másodpercre. Beültem egy langyos vízbe, megborotválkoztam de nem múltak el.
Pénteken szerintem elment a nyákdugó, ekkor voltam orvosnál, aki megpiszkált, vérezgettem is, azt mondta normális. A baba feje be van illeszkedve viszont a hasam, női rokonok szerint, nagyon fent van még.
39 hkm
Az teljesen mindegy, hol van a hasad. Nekem végig fenn volt, talán a kórházban szállhatott le, de azt már nem néztük.
Ha 5 perces fájások vannak, akkor menj a kórházba. Kb 5 perceseknél már kell menni. Nem számít, mennyire erős fájások, a lényeg, hogy RENDSZERESEK.
Szóval szerintem indulj.
Ismerek olyat, akinek annyira nem voltak erősek a fájásai, hogy majdnem késve ért a kórházba, kapkodva készítettek elő mindent stb.
nekem így kezdődött, de csak másfél nap múlva lett baba. Ez még inkább csak a vajúdás előszele, de szerintem már nem sokáig lesz bent :) én utólag azt mondtam, hogy szívesebben maradtam volna még otthon arra az egy napra amíg nem lettek falkaparósak. Próbálj meg pihenni, szükséged lesz az erődre!
Ja és nekem is fent volt a hasam. Az mindegy. Könnyű szülést :)
Gratulálok, végülis hány órát voltál szülés előtt a kórházban?
Látod milyen jó ,hogy bementél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!