Szerintetek normális a már 14 órája tartó jóslófájás?
40+5 hkm
Itthon elkezdődött olyan 10,7,5 perces nagyon gyenge fájásokkal. Nevettünk is rajta, hogy ha ilyen lesz, akkor simán ki fogja bírni.
Aztán bementünk az 5 percesek után. Ott csináltak egy vizsgálatot. A méhszáj csak 2 cm, a magzatvíz tiszta.
A fájás erősségét lassan már könnyezve tudja csak elviselni, és nem akarnak vele egyenlőre semmit csinálni, mert nem tágul! Az utolsó vizsgálatot is reggel 7:30-kor csinálták :( A fogadott orvos is akkor jön csak be, ha már megindult a szülés. Szerencsére holnap ügyeletes lesz :(
És még ezért fizessen az ember súlyos 10 ezreket???
Azért első szülésnek elég kiakasztó... És még hol a vége????
Egy aggódó kispapa :(
Ez már nem jósló :)
Kitartást!!!
Előfordul. És persze, ez lehet a vajúdás is már, de akár ez bizony jóslófájás is lehet.
Amikor én voltam kismama, akkor egy kórházban végzett reggeli vizsgálat után itthon görcsöltem és véreztem, mire ugye megijedtünk, így visszamentünk a kórházba, néztek ránk nagy bután, hogy mi a fenének mentünk be, hisz már nem is vérzek, amúgy is a reggeli vizsgálattól van biztos, aztán mégis bent tartottak, rám tették a CTG-t, mire folyamatos és rendszeres fájásaim lettek. A végén már 3 percesek lettek és igen erősek is, vizsgálgattak, hogy mi legyen, legyen szülés vagy sem, mivel mindezek ellenére nem tágultam. Viszont a babám szívhangjával is gond volt, meg az én vérnyomásommal is, de mivel nem tágultam és még csak 36 hetes terhes voltam, így nem avatkoztak be. Nyugtatót kaptam és várták, hogy mi lesz. Ez kb. délelőtt 10-től ment, másnap reggelig, amikorra is a fájások elmúltak és nem történt semmi. És majd csak másfél hét múlva lett belőle szülés.
De azért több, mint 40 hétnél szerintem ez már szülés lesz.:)
Hát perpill a feleségem azt szeretné, ha császár lenne, mert már annyira nem bírja a fájásokat :(
Én meg mernék ellenszegülni! Amúgy sem, ilyenkor meg pláne :)
Remélem délután-este megvizsgálja az ügyeletes orvos és mond valami megnyugtatót!
Kitartást mindkettőtöknek!Ilyenkor ez nagyon súlyosnak tűnik, de hidd el sokan átesnek ezen, a szülés pláne az első ijesztő, és lehet borzalmas is.
Én még előtte vagyok :D
De hidd el túl lesztek rajta. minden jót-!
Szia!
Meglett mar a picur?
En 3 honappal ezelott 13 orat vajudtam,utana is azert csaszaroztak meg,mert leesett a baba szivhangja...Akkor es ott borzalmasnak,elviselhetetlennek es kegyetlennek tunt,hogy hagytak szenvedni,utolag meg azt mondom,hogy ok a szakemberek,ok tudjak,hogy mi a legjobb a kismamanak es a babanak.
Ha mar megvan a baba,amit szivbol remelek,akkor gratulalok,ha meg nincs,akkor kitartast,minden fajassal kozelebb kerul a parod ahhoz,hogy megolelhesse a gyermeketeket.
Hát amilyen hosszú volt a jóslófájás időszaka, olyan "rövid" a szülés :)
3 óra alatt megszületett a kisfiunk Olivér! Természetes úton, kis vákuum rásegítéssel!
Mindenkinek köszönöm aki segített :)
Akkor gratula mindegyikőtöknek!:)
És jó egészséget az egész családnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!