Ez most csak joslofajas?
Tobbesszamban nem beszelnek rola, mert folyamatos az erzes es rendszert sem talalok benne. Ha csak a folyamatos erzesre nem lehet ezt mondani.
A derekamban tompa fajdalmat erzek, nem veszes. Legalabbis nekem nem tunik fel alap esetben, hogy fajna.
Az alhasam faj, egy picit erzem. Azert irom, hogy picit, mert a havi bajnal nekem sosem volt "problemam". Tehat fogalmam sincs, milyen, ha valakinek a havinal fajdalmai vannak.
Ez a ket dolog is csak azert tunt fel, mert belenyilal neha a combcsontomba a fajdalom (ez se veszes, turheto) es konkretan nem ilyen 30-20-10-5-1 perces "fajasrol" van szo, hanem x percen-oran keresztul tartorol.
Szoval van, hogy 20 percig is folyamatosan "faj".
Fogalmam sincs milyen, ha valoban faj. Hiaba mondjak, hogy osszeteveszthetetlen es hogy egybol tudni fogom, nem igazan hiszek ebben.
Baratnom ugy szult, hogy meg se erezte. Egyaltalan nem fajtak neki a valodi fajasok, a joslokat eszre se vette. Tudom, ez biztos ritka esetek egyike es szerencses volt.
De megis a valodi fajasokat hogy kell nezni?
x percenkent belenyilal a fajdalom az alhasamba (esetleg) vagy x percig folyamatosan faj, majd szunet es vegul folyamatosan faj?
Tehat pl. Elsonek 10 percenkent belenyilal a fajdalom, majd a vegere az 1 perces fajas valojaban azt jelenti, hogy fojamatosan faj?
Nekem nagyon jól elmagyarázták. Az igazi fájás görcsszerű, leginkább egy gyomorrontásos bélgörcsre emléketet, de a méhed minden négyzetcentiméterén érzed, hogy befeszül. Inkább tompa fájdalom, de annyira koncentrált, hogy nem téveszted össze mással. Egy darabig intenzíven tart (10-30 mp), aztán mintha elvágták volna.
A kisugárzó fájdalom inkább elnyomott ideg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!