Van összefüggés a kettő között? "Jóslófájás" erőssége?
33 hetes kismama vagyok és lassan egy hete (persze nem rendszeresen) fájdogál a derekam,a combcsontom,nagyon ritkán nagyon enyhe(!) menstruációs görcseim vannak és folyásom is lett.Szurkál a pocim és a szeméremcsontom.
Az orvosom mindenre rendben talált,3000-es a méhszájam is,fejvégű a Babám.
Most 2 napja annyira feszül a szeméremcsontom,a combtövem hogy kín szenvedés felkelni az ágyból illetve sétálni.Gondolom tágulok....
Az lenne a kérdésem hogy akinek intenzívebb,"fájdalmasabb" volt a szülés előtti időszak ilyen téren,az könnyebben megszült?Vagy nincs összefüggés?
Első két gyermekemnél nem voltak jóslóim és 12 óra volt a vajúdásom . Másik kettő babámnál jóslóztam a legkisebbemnél (egy hónapos ) nagyon intenziven és túl is hordtam a dokik mondták,hogy a hatalmas mérete miatt is feszülök mindenhol . Ők 6 óra alatt lettek meg de intenzivebb fájásokkal . A legkisebbem mondjuk valamivel mindegyiknél gyorsabban érkezett úgyértem a nagyon nagyon rossz része olyan 2 -óra volt a tolók voltak nagyon kemények de a baba mérete ezt indokoltá is tette . :) Vele az utolsó egy hónapban végig erősen jóslóztam sztem ez segitett bár nem tágultam igazából de mikor beindult ténylegesen aszülés pikk pakk lettem 2 -újjnyi mig a többinél az egy újjnyi is nagyon lassan akart meglenni .
Kitreatás és könnyű szülést egészséges kisbabát . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!