Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen összefüggés vagy női...

Milyen összefüggés vagy női alkatok és szülési könnyűség között?

Figyelt kérdés
van aki azt mondta,hogy a vékonyabbaknak könnyebb,van aki szerint a kicsit ducibbaknak,de hallott olyat is,hogy azoknak az "egyszerűbb", akik folyamatosan edzettek,nem hagyták el magukat!
2012. szept. 13. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
semmi összefüggés. akik nagyon edzettek azoknak épp h lehet sokkal feszesebb az izomzat,keskenyebb a medence. rubint réka, béres alexandra is császáros volt. ha elég nagy a medence és kifér a gyerek akkor tök mindegy h 50 vagy 100 kg vagy, a belső medenceméret a fontos. fittség: a kismamatorna és a légzőgyakorlat a fontos itt sem a kilók. persze ne hagyd el magad,gyakorold a légzéstechnikát,és végezz sok lazító gyakorlatot
2012. szept. 13. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A választ sajnos én sem tudom, de nekem azt mondta a héten az orvosom, hogy szerinte a héten szülünk, és biztosan hamar meglesz a baba, mert jó alkat vagyok...nem indokolta semmivel, én meg nem kérdezősködtem, de legközelebb megkérdezem! Pedig nem vagyok(sajnos) egy sportember, nincs széles csípőm, és 52 kilós vagyok általában(most 62:))

38+3 hkm

2012. szept. 13. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én átlagosan 65-70 kilós vagyok és mindegyiket 3-4 óra alatt szültem meg. ez az elsö fájástól számítva. csípöm sem szélesebb mint másnak.

habár gyerek koromba versenyszerüen sportoltam, az lehet számít a testfelépítésben, de most már évek óta nem sporotolok.

2012. szept. 13. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

semmi összefüggés.

Vékony voltam és vagyok 50-52 kiló,némileg sportos,széles csípő 96 cm.Mégis 17 órát vajúdtam és császároztak.

Ez egyén függő és azon belül is minden szülés különbözik.Lehet hogy 1 gyermekét pikk-pakk pár óra alatt kevés fájdalommal szülte a másodiknál meg a poklot megjárta.

2012. szept. 13. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs osszefugges. Nekem Tornazni nem nagyon volt idom mert nagyon sokat dolgoztam a 36. hetig napi 10 orat es sokat mentem. - ami allitolag nagyon jo... a csipom is szeles...megis mikor az ido jott nagyon sokaig vajudtam (penteken beindult es vasarnap du 3/4 5-kor lett meg a kisfiam. Csaszarral. Nincs osszefugges ez csak egy mende-monda. En kicsi voltam a kisfiam oriasi a koldokzsinor meg 3szorosan volt ratekeredve a nyakara. A pocakban is aktiv volt es azota sem tud megallni.
2012. szept. 13. 16:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Testalkati összefüggés nincs. Azoknak lehet egyszerűbb a szülés,akik végig naponta sétáltak. A sétálás segíti a tágulást!

Üdv: 3 lányos,19hkm

2012. szept. 13. 16:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Tudj isten. Én erős csontozatú vagyok ugyan, de egyáltalán nem kövér, széles a csípőm, és elég könnyen szültem.
2012. szept. 13. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs összefüggés. Én magas, vékony vagyok, amolyan fiús alkat. Könnyű szülésem volt, 4 óra alatt megszületett a lányom.

Viszont valami igazság lehet a fittség és a könnyű szülés között. Én is azt tapasztalom a környezetembe, hogy aki ész nélkül tornázik, abból szó szerint ki kell nyomni a babát, vagy császározni kell.

Én ésszel csináltam a dolgokat, bár nem tornáztam, de mindig tettem- vettem, sokáig dolgoztam, és 2 nappal szülés előtt oda vissza megjártam a Budai várat.

2012. szept. 13. 17:10
 9/12 anonim ***** válasza:
hm, nem tudom, nekem gyakorlatilag nem nőtt semmim, csak a hasam, nem is tudott beilleszkedni a gyerek. Szülés után sem volt súlyfeleslegem. Ja, persze császár lett, mindkét gyerek, ugyanaz volt a gond mindegyiknél.
2012. szept. 13. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
ja és naponta séta? Hát az megvolt, futottam a másfél éves motorja után, mégsem jött össze a természetes szülés dolog.
2012. szept. 13. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!