Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha van jóslófájás akkor...

Ha van jóslófájás akkor közeleg a szülés?

Figyelt kérdés

rendszeres 5percenkétti mensi görcsök voltak 36 hetesen

Most 37 hetes vagyok sokszor keményedik az egész hasam néha vannak fájások is vagy olyasmi mind a fájás :) első baba és izgulok :)

2013. júl. 2. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is voltak jòslòim màr 35-36hetesen volt hogy nèzni kellett az idôt,de mindìg elmùltak egy zuhanyzàs pihenès utàn.Tehàt nem jelent semmit attòl mèg nem biztos hogy hamarabb szûlsz.Nekem a jòslòk 36hetesen kinyitottàk a mèhszàjamat,de mèg az se jelentett semmit.Most 40 hetes vagyok ha nem indùl be magàtòl jövôhèten indìt.Tehàt nem biztos hogy elôbb jön a babàd.
2013. júl. 2. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

akk majd kiderül hogy mi lesz :)

2013. júl. 2. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, a 39. hetben vagyok es mar kb 2 hete vannak joslo fajasaim, tompan faj az alhasam mintha mensim jonne meg. De semmi eredmeny :)
2013. júl. 3. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! 30. héttől voltak jóslófájásaim és keményedtem is, de időre született a kislányom. Ma már 11 hónapos nagylány :)!

Könnyű szülést!

2013. júl. 5. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Már nekem is abbamaradtak a fájások :)

köszi

2013. júl. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!