Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Voltatok ugy hogy semmi...

Voltatok ugy hogy semmi joslófájás, sem nyákdugó, hanem tök jol volt és hirtelem derült égböl beindult a szülés?

Figyelt kérdés
tehát hogy csak néha görcsölgetett és egyépként jol érezte magát?
2009. márc. 28. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 2 és fél hetem volt a kiírt időpontig, amikor elmentünk vacsorázni. Azért mertem elmenni mert nem voltak jóslófájásaim és semmi mást nem éreztem. Az étteremben fél órával a hazaindulás előtt elment a magzatvizem (fél 21-kor). Én még akkor sem érzetem semmit. Bementünk a kórházba (22-re), és éjfélig még mindig nem volt semmi, nem akartam elhinni hogy én szülni fogok. Éjfél körül beindultak, és hajnali fél 4re megszületett a kisfiam. Nagyon gyorsan lezajlott az egész.
2009. márc. 28. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly dec. 30.-ra voltam kiírva. Dec.23.-án otthon hajnali fél 1.-kor, miközben aludtam, spontán elfolyt a víz. Nem volt semmi előjele. Fél 2.-re értünk be a kórházba, és 3:44kor meglett a kisfiam! :))
2009. márc. 28. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont a kiírt napon indult a szülés, de semmi előjele nem volt. Egész nap teljesen jól éreztem magam, még nagybevásárolni is voltunk. Aztán este jöttek a fájások de nem voltak rendszeresek,és közben a nyákdugó és a magzatvíz egyszerre távozott. Gyors volt minden,a szülés is,az volt a szerencsém, hogy gyorsan és könnyen tágultam.

Félek is, hogy a következő szülésnél így már be sem fogunk érni a kórházba, ha ennyire hirtelen jött minden:-)

2009. márc. 28. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én pont így jártam 4nappal a kiírt szülés előtt.Ebédre anyóséknál voltunk és du.hazaértünk és ledőltünk a párommal picit szundizni,egyszer csak éreztem egy pukkanásfélét és már rohantam is a wc-re,elfolyt a magzatvíz de fájás sehol.Kb.egy óra múlva érkeztünk meg a kórházba(du.fél ötkor)és másnap de.10h25perckor született meg a kisfiam aki már 7hónapos:D.Amúgy sosem volt jóslóm,nem szállt le a hasam és a nyákdugó is a magzatvízzel távozott,hát eléggé villámcsapásként ért,bár már lehetett rá számítani,de azért élesben minden más.
2009. márc. 28. 15:38
 5/6 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy 39 hétben vagyok 5-ére vagyok kiirva, fájdogál a hasam, meg átlátszós fehéres folyásom van hétfő óta, a mult hét csütin a méhszáj 2110 volt, szeretném ha meglenne már, doki azt mondta meglesz 5-ig, minden nap várom a fájásokat de semmi. azért reménykedem hogy meglesz előbb. de ki tudja.
2009. márc. 28. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én túl vittem a lányom 4 nappal .Egész terheségem alatt nem volt jóslofájásom. Egyszer csak éjszaka fájásokra ébredtem és beindult a dolog. Nekem is csak annyi volt hogy pár nappal előtte 2-szer fojt valami átlátszó kis valami.De az nem magzatviz volt. Szerintem neked is már kőzeledik.
2009. márc. 28. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!