Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a jóslófájás?

Milyen a jóslófájás?

Figyelt kérdés
Milyen az a jósló fájás? Nekem a lányommal nem volt, csak maga a vajúdás. Most 37+3 vagyok a fiammal, és tegnap óta fáj a hasam olyan menstruációhoz hasonló fájdalom, meg fáj a derekam is, viszont nem keményedik a hasam. Ez jósló? Komolyan nem tudom eldönteni ebből nem soká szülés lesz-e vagy elhúzom ezzel még vagy 2-3 hétig is. Rendszer nincs benne, tegnap fürdés után hogy ledöltem akkor kezdtem érezni, és leginkább akkor ha ülök vagy állok, mozgás közben nem. Ja és a szeméremcsontom is fáj, lányomnál csak az fájt vajúdáskor, úgy hogy passz. Na meg nem tudom baj-e ha már megszületne, mert infúzióra járok 2 naponta babanövesztés miatt, 36+1nél becsülték 2250nek. Holnap megyek nstre, infúzióra meg uhra, majd ott megemlítem, ha addig meg nem szülök, ja és faros és elméletileg természetes úton fog születni azt mondta az orvos múltkor "ha a lányom kifért, ő is kifog" címszóval
2014. jún. 20. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a jósló ebből lesz a rendes ami erősödik és semmi hatására nem múlik.
2014. jún. 20. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, első válaszoló, de szerintem nem jósló. A fàjás mindig méhösszehúzódással jár, akkor is, ha csak jóslófájás. Ez szerintem csak a baba okozta nyomástól, vagy a csontok, izmok helyezkedéséből eted.
2014. jún. 20. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha melegvíz vagy fekvés, pihenés hatására elmúik, akkor jósló fájás. Nekem anno a szülésznő viccesen azt mondta, hogy amíg ne fáj úgy hogy bes*arsz, addig csaj jósló :-)
2014. jún. 21. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!