Ha elfolyik a magzatvíz vagy beindulnak a fájások, miért rohan még mindenki zuhanyozni, mielőtt elindul a kórházba?
"Miért, mi a gondod velem? "
Nincsen semmi gondom veled, csak nekem a helyedben ciki lenne feltenni egy ilyen kérdést. És talán nem kellene hülyének nézni a másikat azért, mert tusol mielőtt orvoshoz megy. Te szeretsz büdösen és izzadtan menni, de attol én még higiénikus vagyok. Pont.
13-as, ha tudnál minimális szinten értelmezni néhány mondatot, akkor felfogtad volna, hogy épp az ellenkezőjét írtam. Tudod, én folyamatosan tisztálkodom, nem csak akkor, ha orvoshoz megyek, tehát nincs szükségem arra, hogy tusolni rohanjak.
De lebuktam, bevallom, csak azért tettem fel a kérdést, hogy téged provokáljalak, mert érdekes módon rajtad kívül mindenki más képes volt értelmesen válaszolni.
Ha meg néhány óra alatt te büdös leszel, akkor ott valami gond van a nagy higiéniáddal.
12-es, nem, nem zuhanyzom félóránként, de senki nem lesz büdös néhány óra alatt (most tekintsünk el a 40 fokos hőségtől, bár akkor meg tök mindegy, mert mire beérsz, megint folyik rólad a víz).
Na, mindegy. Nekem inkább csak az a fura, hogy mindenki a zuhanyzással van elfoglalva ahelyett, hogy te jó ég, jön a baba :)
De, egy picit hülyének néztél minket, vagy magadat exkluzáltad. A kérdésed alapból egyáltalán a zuhanyzásról szólt, nem arról, ki mikor, milyen időközönként szülés előtt...stb
Nyilván mi sem vagyunk hülyék, ha zuhanyzás után fél órával folyik el a magzatvíz, nem biztos, hogy lecsutakoljuk magunkat tetőtől talpig újra, de én speciel azért alvázmosást tartanék.
Ja, és a rohanáson is lehet lovagolni,hogy most elsétálok a fürdőig, vagy futva teszem meg azt a pár métert, nem is értem, mi értelme volt ennek az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!