Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor fog már beindulni? Van...

Mikor fog már beindulni? Van előjele a magzatvíz elfolyásának?

Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiírva, semmi jóslófájásom nem volt ezidáig. A feje az beékelődhetett, mert iszonyatosan tud nyomni alul, szinte érzem a kis fejét a lábam között.
2015. febr. 21. 12:33
 1/7 anonim válasza:
Szia szerintem nincs előjele a magzatvíz elfolyásának. Majd pont akkor fog beindulni amikor nem számítasz rá. Kislányt vagy kisfiút vársz?
2015. febr. 21. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:

kétszer szültem, egyszer sem folyt el a magzatvíz

másodiknál annyi tünet volt, hogy reggelente a lábam között éreztem fájdalmat, aztán ahogy felkeltem, mozogtam elmúlt...ez ment 2-3 napja, következő ellenőrzésnél már nem engedtek haza, a fájdalom a tágulás volt...

2015. febr. 21. 12:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Fiút várok. Holnap amnioszkópia. A vizet azért kérdeztem, mert úgy érzem, mintha pisilni kéne, de mégsem, valószínűleg csak a nyomás miatt van. Nem felfázás az biztos.
2015. febr. 21. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem hajnalban alvásközben folyt el a magzatvízem, semmi előjele nem volt. 41dik héten szültem. addig nekem sem egy fájásom, sem egy görcsöm nem volt. könnyű szülést kívánok.
2015. febr. 21. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem folyt már el és nagyon egyértelmű, nem lehet megállítani.
2015. febr. 21. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi előjele nem volt, egyszerre csak vagy 2 liter víz lett alattam, fájások meg csak órákra rá lettek.
2015. febr. 21. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem magzatvíz elfolyással indult a szülésem. Én annyit éreztem előtte, hogy nagyon kell pisilnem, de mire elindultam volna a wc-re addigra elöntött a víz. Csak folyt-folyt, azt hittem sosem áll el :-) Rá 4 órára jött az első fájásom burokrepesztés után.

Könnyű, gyors szülést kívánok :-)

2015. febr. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!