Aki érzéstelenítés nélkül szült milyen okból?
Nem tudom, hogy lehetett volna vagy sem, kis kórházban szültem. Maximálisan megbiztam a dokiban is, a szülésznő is aranyos volt (ügyeletes), nem siettettek, kivárták, mire elindulnak a dolgok, nem kaptam oxitocint, hagytak békén :)
Ennek hatására szerintem teljesen nyugisan alakultak a dolgok, mire igazán fájt, mondta a doki, hogy mindjárt jön a kitolás - ott meg már gondolom nem is adnának semmit.
Második gyereknél se kérdeztem rá, hogy lehetne-e, akkor még inkább biztam benne, hogy menni fog ez másodszor is.
Beértem és egyből a kitolásnál tartottam :D:
Bevallom, teljesen megfeledkeztem rola, olyan gyorsan tortent az egesz. Maga a szules fajdalmas volt, de nem elviselhetetlen. Inkabb utana, mikor osszevarrtak, meg kikapartak, brr...
De a kovetkezonel sem kerek majd.
14-es: ocsemnek most volt mutetje, s gerincerzestelenitest kapott. Minden nap faj a feje azota is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!