Császárnál előfordul e, hogy nem hat az érzéstelenítő? Vagy ha igen akkor utána milyen fájdalmakkal jár amikor elmúlik az érzéstelenítés? Mennyi idő még teljesen rendbe jön az ember utána?
Szerintem ez mindnekinèl màs, mondjuk a tapasztalatom az hogy minnèl hamarabb kezded el erőltetni a mozgàst annàl jobb. Nekem sajnos sűrgősegi csàszàrom lett 30hèten. 12kor műtöttek èjfèlkor kerültem a szobàba, reggel 7kor jött a fèrjem felsegített ès elsètàltunk a fiamhoz a korhàz màsik szàrnyàba...dèlutàn màr magamtól keltem ès mentem...fàjt de nem vèszesen....
5 nap utàn kiengedtek onnantól napi szinten 3x gyalog jàrtam be hozzà ez egy 15 perces út.
Mondjuk èn jól tűröm az ilyen fàjdalmaka, törhetek, vàghatnak nem hat meg vissszont a görcsöket nem bírom akkor vedelem a fàjdalom csillapitót.
Utolsó vagyok
Még annyi, hogy egy nagyon szuper nővérkét fogtam ki, mikor először fel kellett állni. Mondta, hogy ne hagyjam el magam és akkor hamar helyre jövök. Mondta, hogy próbáljak minél többet mozogni és zuhanyozzak le egy nap többször. Azt csináltam, amit mondott (bár gondolom bebeszéltem magamnak, hogy a zuhanyzás majd helyre hoz) és napról napra jobban voltam.
Engem sem sikerült rendesen elérzésteleníteni. a vágás nem fájt, de a vége nagyon!! akkor kaptam bódító gázt... úgy volt, hogy varrnak,de e miatt nem akartak elaltatni, így kapcsoztak.
Nekem nem volt csövem a hasamban..
A műtét utáni 14 óra nekem nagyon szar volt... de ahogy mozogtam egyre jobb.
A legdurvább az volt, mikor este megkaptam a méh összehúzó szurit , a ricinus olajat, hogy legyen szélketem, és a gyereket a kezembe... a férjem meg épp jött. ültem az ágy szélén..mozdulatlanul, gyerekkel a kezembe, görcsölő hassal, és úgy éreztem ha megmozdulok be..sz.ok.. akkor nagyon rossz volt, de ma már inkább vicces. Aztán elkepesztettem a telefonomig, felhívtam a folyosón várakozó férjem, hogy szóljon a nővérnek, mert a csengő túl messze ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!