Miért olyan meglepő ha egy nőnek nincs fogadott orvosa, szülésznője?
Teljesen igazad van. Sajnos nekem van fogadott dokim, mert nem a területimben szülök, de már nem szeretném, ha ő jönne be szülésnél, de nem is valószínű, hogy be fog. Nem mindtha bajom lenne vele, nagyon jó orvos és kedves is. Én "csak" 3000ft-ot adtam neki a kh-ban az 5perces vizsgálatokért, és amikor volt egy vaklármánk felhívtam és azt monda menjek be a kórházba de ő sajnos ma és holnap nem ér rá. Ennek megörültem, mert nem szerettem voltna kemény összeget fizetni a szülésért. És az ügyeletes doki és a szülésznők is kedvesek voltak, pedig csak egy vaklárma voltam.
Szóval én sem akartam fogadni.
Nekem volt fogadott orvosom és nem bántam meg.
Túlhordás miatt be kellett feküdnöm és csak azért vettek komolyan,mert ismerték a dokimat,akinek van tekintélye náluk.
Megindította a szülést,nem tágultam,rosszul feküdt a babó,csúnya volt a magzatvízem.
2 óra alatt rájött,hogy a baba nem tud megszületni tartási rendellenség miatt,így császár lett a vége.
Akinek nem volt orvosa,hagyták 12 nappal túlvinni a babáját,16 órát vajúdni,mire nagy kegyesen bevitték a műtőbe.
Senkinél nem láttam orvost a viziteken kívűl,az enyém 3x jött be 4 nap alatt.
Nem tudhatod milyen orvost fogsz,nem ismersz senkit,lehet,hogy veled is így bánnak majd.
6 hetes kisfiú anyukája
Szia.Nekem sincs fogadott orvosom,és nem is szándékozom fogadni.Szerintem felháboritó,hogy kijelentik 50-60ezer forintért levezeti a szülést,mikor ez a dolga !!! Én is Pécsett fogok szülni,és csak jót hallottam a dokikról..
Minden jót kívánok :)
31hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!