Milyen érzés a vajúdás?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy már kérdezték, de pontos választ senki sem adott rá. Mit éreztetek közben? Alhasi fájdalom hasonló mint a menstruációs görcs vagy esetleg az egész hasatok görcsöl? vagy nem tudom ..2015. febr. 17. 16:15
21/26 anonim válasza:
nekem a derekam nem fájt, teljesen olyan érzés volt mint a mestruációs görcs, csak ebben voltak szünetek,és sokkal sokkal erősebb volt. Először nekiállt fájni, majd egyre erősebb lett annyira,hogy a legfájdalmasabb pontján szinte levegőt sem tudtam venni, majd kezdett enyhülni és elmúlt mintha nem is lett volna. És az a durva hogy mp-ra pontosan egy percig tartottak a fájások (pont velem szemben volt az óra)
22/26 anonim válasza:
Nehéz meghatározni, mert minden nő más. Nekem fájdalmasan felkeményedett a hasam egy - egy fájásnál és kisugárzott derékba. Pokolian fájt. Nem régen volt vesegörcsöm. Na, egy nagyon erős vesegörcs (az, amitől már hány az ember) pont valami ilyesmi, csak épp annyi a különbség, hogy a vesegörcs enyhíthető, ellenben a szülési fájdalom nem, ezáltal elhúzódóbb.
23/26 anonim válasza:
nekem "csak" a derekam fájt, az akart szó szerint leszakadni, nyilallt bele a fájdalom... a hasam egyáltalán nem görcsölt
24/26 Lienci válasza:
Eleinte enyhe mensi gorcs erzes, aztan egyre durvabb. Minden fajasnal, mintha parazs lenne a derekadban, a hatad aljaban. Aztan mar a mehed is beszall a buliba. Erzed, ahogy ketoldalt lent elkezd megfeszulni, es ez a feszules ketoldalt,felszalad egeszen a mehed tetejeig. Nagyon eros fajdalom ez. En 20 orat vajudtam, es aztan 30 perc alatt kint volt a fiam. Azt hiszem, hogy a 12. ora tajekan a,szuleszno sutyiban kezzel kitagitott 4ujjnyira, es,igy mar kaphattam epiduralis erzestelenitest. Na az maga volt a megvaltas. En mindenkinek csak ajanlom, senki nem lesz attol kevesebb, hogy nem szenvedi vegig a szulest. Esetleg fontold meg.
25/26 A kérdező kommentje:
persze ha nem bírom már a fájdalmat kérni fogok EDÁT, kicsit be vagyok parázva azért, remélem minden rendben lesz!!
2015. febr. 20. 10:28
26/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!