Milyen érzés a vajúdás?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy már kérdezték, de pontos választ senki sem adott rá. Mit éreztetek közben? Alhasi fájdalom hasonló mint a menstruációs görcs vagy esetleg az egész hasatok görcsöl? vagy nem tudom ..2015. febr. 17. 16:15
1/26 anonim válasza:
pontos választ senki sem adott rá-ennek igen egyszerű oka van. ezt nem lehet pontosan meghatározni, pláne mert percről percre változhat.
2/26 A kérdező kommentje:
de valahogy csak meg lehet fogalmazni, hogy milyen fájdalommal jár...
2015. febr. 17. 16:18
4/26 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Senki nem tudja pontosan megfogalmazni, mert mindenkinek másmilyen. Nekem speciel az alhasam görcsölt. Az elején elviselhető volt a fájdalom, aztán ahogy haladtunk előre az időben egyre rosszabb lett. Pedig azt hittem bírom a fájdalmat. Aztán már csak arra gondoltam, hogy legyen már vége.
5/26 anonim válasza:
görcszerű,de másmilyen azért, olyan mélyről jövő. van pár másodperc amíg érzed,hogy mindjárt jön na az nagyon rossz. mellé a derekad leszakad,az is úgy fáj. én azt hittem kettétörik
6/26 anonim válasza:
Nagyon erős menstruációs fájdalom alhasban és derékban.
7/26 anonim válasza:
Nehéz elmondani, de azért megpróbálom, én miként éltem át.
Mensi szerű görcsökkel kezdődött, de mégis más mint egy szimpla mensis fájdalom (erősebb és több helyről érződik). Aztán folyamatosan erősödött a görcsölés, aztán már fájt a derekam is, és amikor jött egy-egy fájás, az egész hasam nagyon kemény lett és egy nagyon erős nyilalló fájdalom sugárzott le a hüvelyembe a hasamból.
Mindenféle fájdalommal összehasonlíthatatlan érzés, ezért nem kapsz rá pontos választ senkitől.
9/26 anonim válasza:
Nálam leginkább az erős gyomorgöcshöz hasonlított, amit az egész hasfalon éreztem.Csak oldalt fekve, magzat pózban bírtam a végén elviselni. Viszont szerencsés voltam, mert nekem sehol máshol nem fájt. Sokan mondják még a medencecsont körüli fájdalmat, vagy deréktáji fájdalmat.
10/26 anonim válasza:
nekem olyan volt, mintha egy egyre jobban növekvő lény próbálta volna szétfeszíteni belülről az egész testem. Ha nem lett volna az egész borzasztó fájdalmas, még ezen tudtam is volna nevetni, mert így tudok elképzelni egy alien-es filmet. Ezen kívül meg iszonyatos nyomást éreztem a derekamnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!