Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek lenézik aki nem...

Szerintetek lenézik aki nem fogad orvost szüléshez?

Figyelt kérdés
Első gyermekemet fogadott orvosnál szültem, most a másodiknál viszont nem igazán tehetjük meg, hogy orvost fogadjunk. De félek, hogy ezért elítélnek majd, és ami jobban aggaszt, hogy talán nem fognak a gyermekemre odafigyelni és baja lesz.
2015. febr. 17. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
senkit nem fog érdekelni...engem mondjuk a normálisak közé raktak be a gyermekágyas osztályon, annak ellenére hogy a normális szoba szinte tele volt, az összes szoba meg félig üres de mindegyikben valami idióta feküdt...később kiderült a normálisak mind ugyanannak a dokinak a betegei voltak...tehát ebből a szempontból megkülönböztetésben volt részünk. ezen felül semmivel sem kaptam több figyelmet.
2015. febr. 17. 10:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Nálunk lenézik a nővérek, dolgozók, akinek nincs orvosa. Ez az első kérdésük, h van-e fogadott orvos. Ha van, beszólít hamar, ha nincs, ráér a kismama.

Én azt mondom, problémamentes terhsességnél mindegy, h van-e, de pl. egy vészes hányós, vérző-görcsölő, fenyegető vetéléses, lombikos kismamának nagyon nem mindegy, h épp csak ránéznek a babára-mamára a tb keretében, vagy hívhat egy orvost bármikor, aki rögtön tudja, h ki ő, tudja a teljes kórtörténetet, előzményeket. Nekem pl. az is fontos, h a szüléskor ne boldog-boldogtalan nyúljon belém vizsgálgatni, mert tudom, h nem kellemes és így csak a dokim fog vizsgálni, nem mindenki, aki arra jár. Erre őt megkérhetem, benne meg is bízom. Amikor kórházban voltam, ha bunkó volt egy nővér, elég volt megemlíteni a dokim nevét, máris visszavett és onnantól normális volt, szóval a dolgozók se engednek meg maguknak annyi mindent, ha tudják, h van orvosod.

2015. febr. 17. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem lesznek bunkók, de nem fognak tutulygatni se. A babádra és rád maximálisan oda fognak figyelni, de ismeretlen leszel. Nekem a kontakt hiányozna, egy ismerős arc. Én elveszettnek érzem magam, ha nincs egy darab a személyzet között, aki ismerős. De nem lesz semmi baja a babának.
2015. febr. 17. 11:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, sztem senki nem a tutujgatás miatt fogad magánorvost, hanem , hogy legyen egy ember, aki a pozitív tesztedtől kezdve ismeri az egész terhességedet, a gyógyszereidet, tudja, a te esetedben mire kell különösen odafigyelni. Én pl a 12. és 18 heti ultrahangokon nem is tudtam feltenni a kérdéseimet, pedig lettek volna, mert 2 p a vizsgálat, a nadrágodat gombolod, mikor már beszólítják a következőt. Ez nem túl megnyugtató egy olyan kismamának, akinek problémás a terhessége. Nem tutujgatás kell, hanem odafigyelés, pontosság. Nem tudnék bízni egy olyan valakiben, aki életében először lát, akinek egy vagyok aznap a sok közül. Jobban bízom olyanban, aki az elejétől ismer engem a babát, az esetet. Nem kell, h mézesmázos legyen.
2015. febr. 17. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is az Uzsokiban szültem ügyeletesnél. Laits Tímea volt a doktornő neve, ha jól emlékszem. Nem nézett le senki. Előtte Zuglóban jártam SZTK-ba, soha semmi gond nem volt, mindig fogadtak, ha problémám volt.
2015. febr. 17. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért ez hihetetlen, hogy egyesek, nem a kérdésre válaszolnak, hanem egymás válaszára reagálnak! A tutujgatós voltam.(tényleg pontoj:) Ha valakinek tényleg komoly orvosi problémája van az nem a terhesgondozásnál kezdődik, és kell a tutujgatás, mert ez hormonálisan elég megterhelő állapot. Én diabeteses voltam, belgyógyászatra kellett külön járnom, szóval nem volt egyszerű.
2015. febr. 18. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Utolsóka, csak h a kis lelked megnyugodjon, korábban már válaszoltam a kérdésre érdemben, de ha valami ostobaságot látok, akkor arra azért reagálok, ne terjedjen.
2015. febr. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!