Szerintetek lenézik aki nem fogad orvost szüléshez?
Nálunk lenézik a nővérek, dolgozók, akinek nincs orvosa. Ez az első kérdésük, h van-e fogadott orvos. Ha van, beszólít hamar, ha nincs, ráér a kismama.
Én azt mondom, problémamentes terhsességnél mindegy, h van-e, de pl. egy vészes hányós, vérző-görcsölő, fenyegető vetéléses, lombikos kismamának nagyon nem mindegy, h épp csak ránéznek a babára-mamára a tb keretében, vagy hívhat egy orvost bármikor, aki rögtön tudja, h ki ő, tudja a teljes kórtörténetet, előzményeket. Nekem pl. az is fontos, h a szüléskor ne boldog-boldogtalan nyúljon belém vizsgálgatni, mert tudom, h nem kellemes és így csak a dokim fog vizsgálni, nem mindenki, aki arra jár. Erre őt megkérhetem, benne meg is bízom. Amikor kórházban voltam, ha bunkó volt egy nővér, elég volt megemlíteni a dokim nevét, máris visszavett és onnantól normális volt, szóval a dolgozók se engednek meg maguknak annyi mindent, ha tudják, h van orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!