Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szüléshez kell fogadott...

Apás szüléshez kell fogadott orvos?

Figyelt kérdés

Kell azért az orvosnak fizetni, hogy a férj bejöjjön a szülésre?

Amúgy is bejönne, plusz ha bunkóznának velem, én a kiszolgáltatottság miatt nem, de a férjem helyretenné secpec az ápolókat meg az orvost, illetve ha látja, hogy nem normálisan látnak el stb.

2014. szept. 23. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetni természetesen ezért senkinek és nem kell hozzá fogadott orvos sem.
2014. szept. 23. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem nem kell érte fizetni.

De meglep, hogy valaki azért akarja magával vinni apukát, hogy legyen aki beszólogasson.

2014. szept. 23. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Én is pont arra gondoltam, hogy érdekes mentalitásotok lehet, hogy azért akar bemenni a párod, hogy helyretegye az ápolókat meg az orvost és nem azért, hogy veled legyen ebben a gyönyörű és megismételhetetlen helyzetben!
2014. szept. 23. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Idézet a kérdés sorai közül:

"Amúgy is bejönne..."

2014. szept. 23. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

"ha látja, hogy nem normálisan látnak el "

Miért orvos? Vagy honnan tudja mi a "normális" ellátás???

És amikor lát szenvedni pont nem azzal lesz elfoglalva, hogy kit tegyen helyre, kinek szóljon be...

2014. szept. 23. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell fogadott orvos hozzá,nem kell fizetni senkinek,hogy a férjed bent lehessen.Nálunk 2000 Ft költséget jelent,mert meg kell venni a kispapa ruhát,nem tudom ott kell e ahol te szülsz.A helyretevéssel viszont óvatosan.Mivel ha nagyon elszalad vele a ló,és mindenkinek beszól,egy laza mozdulattal eltávolíthatják a szülőszobáról.Mivel minden szülészeten benne van a szabályzatban,hogy csak addig lehet bent veled kísérő,amíg nem akadályozza team munkáját.
2014. szept. 24. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!