Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek lenézik aki nem...

Szerintetek lenézik aki nem fogad orvost szüléshez?

Figyelt kérdés
Első gyermekemet fogadott orvosnál szültem, most a másodiknál viszont nem igazán tehetjük meg, hogy orvost fogadjunk. De félek, hogy ezért elítélnek majd, és ami jobban aggaszt, hogy talán nem fognak a gyermekemre odafigyelni és baja lesz.
2015. febr. 17. 08:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mármint ki ítél el?
2015. febr. 17. 08:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Én kicsit sem éreztem h lenéztek volna mert nem fogadta. Az tény h az orvos nem sűrűn jött be csak úgy de viszont a szülésznő egy angyal volt, hiába szült más is állandóan jött megnézett. A babánkra is teljes mértékbe odafigyeltek. Igaz szinte végig velem volt, de mindent megmutattak h kell vsinálni, ha kellett vitték vizsgálatra. Semmi hátrányt nem éreztem h nem fogadtam orvost.
2015. febr. 17. 08:46
 3/17 anonim ***** válasza:

Sokan nem fogadnak orvost. Én is gondolozok rajta, bár most magánba járok terhesgondozásra a másodikkal is, de nem nagyon van plusz pénzem most.

Barátnőm volt így legutóbb. Mondjuk ő szerintem jól járt, de kalandos volt a második gyerekkel. Tudta, hogy közeleg a szülés, a fájások is rendszeresek voltak, be is ment a kórházba vele, de (szerencséjére?) hazaküldték, hogy nem látnak semmit, ez még messze van, enjen szépen haza pihenni. Hazament, mit csinálhatott volna, egy óra múlva ment vissza, hogy ez tuti beindult. Hát tényleg beindult, akkor már nem ment haza. Lehet, ha fogadott orvosa van, akkor 2-3 órát már a szülőszobán vajúdott volna, így meg otthon tudott, de lehet otthon is szül, ha nincs korábbi tapasztalata.

2015. febr. 17. 08:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy a kórházban ítélnek el. Bunkó lesz az ügyeletes mert dolgoznia kell.
2015. febr. 17. 09:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Én anyagilag megengedhettem volna magamnak, mégse fogadtam orvost. Egyszerűen nem vagyok hajlandó százezreket zsebbe fizetni. DE tök jó ellátást kaptam az SZTK-ban, havonta időpontra mentem, nem kellett várnom soha. Hozzáteszem problémamentes terhességem volt. A szülésnél a szülésznő egy angyal volt, hangsúlyozom UTÓLAG meg is háláltam.

Orvosnak azért a kb 5 percért nem adtam.

Legközelebb se csinálom másképp.

2015. febr. 17. 09:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és nem, nem volt bunkó az orvos, nyilván nem volt negédes, de tök korrektül ellátta a dolgát.
2015. febr. 17. 09:18
 7/17 A kérdező kommentje:
Azzal nincs problémám, hogy utólag meghálálni a kedvességet, de nem egy fix előre megbeszélt százezres összeggel, ha nem 50-80eFt közötti egyszeri összeggel. (hozzáteszem, nekem sem ad senki borravalót a munkahelyemen, hogy a legjobb tudásom szerint gondoskodok, fejlesztem, ellátom a gyermekét kemény havi 72.000Ft ért)
2015. febr. 17. 09:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Attól függ hol. Budapesten szerintem ez kevésbé jellemző, de vidéken (ne legyünk naivak) sajnos gyakran előfordul.
2015. febr. 17. 09:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ne aggódj :)

Nyilván nem fogják simogatni a lelked, de amíg rendesen ellátnak ne foglalkozz vele. Nem voltak bunkók a dokik, de különösebben kedvesek se.

2015. febr. 17. 09:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Én egyik szülésemnél sem fogadtam, nem voltak lenézőek. Ellenkezőleg, Nagyon aranyosak, kedvesek voltak , bátorítottak, stb.

(Uzsoki)

2015. febr. 17. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!