Szerintetek lenézik aki nem fogad orvost szüléshez?
Sokan nem fogadnak orvost. Én is gondolozok rajta, bár most magánba járok terhesgondozásra a másodikkal is, de nem nagyon van plusz pénzem most.
Barátnőm volt így legutóbb. Mondjuk ő szerintem jól járt, de kalandos volt a második gyerekkel. Tudta, hogy közeleg a szülés, a fájások is rendszeresek voltak, be is ment a kórházba vele, de (szerencséjére?) hazaküldték, hogy nem látnak semmit, ez még messze van, enjen szépen haza pihenni. Hazament, mit csinálhatott volna, egy óra múlva ment vissza, hogy ez tuti beindult. Hát tényleg beindult, akkor már nem ment haza. Lehet, ha fogadott orvosa van, akkor 2-3 órát már a szülőszobán vajúdott volna, így meg otthon tudott, de lehet otthon is szül, ha nincs korábbi tapasztalata.
Én anyagilag megengedhettem volna magamnak, mégse fogadtam orvost. Egyszerűen nem vagyok hajlandó százezreket zsebbe fizetni. DE tök jó ellátást kaptam az SZTK-ban, havonta időpontra mentem, nem kellett várnom soha. Hozzáteszem problémamentes terhességem volt. A szülésnél a szülésznő egy angyal volt, hangsúlyozom UTÓLAG meg is háláltam.
Orvosnak azért a kb 5 percért nem adtam.
Legközelebb se csinálom másképp.
Kedves kérdező, ne aggódj :)
Nyilván nem fogják simogatni a lelked, de amíg rendesen ellátnak ne foglalkozz vele. Nem voltak bunkók a dokik, de különösebben kedvesek se.
Én egyik szülésemnél sem fogadtam, nem voltak lenézőek. Ellenkezőleg, Nagyon aranyosak, kedvesek voltak , bátorítottak, stb.
(Uzsoki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!