Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meg lehet tagadni az oxitocint?

Meg lehet tagadni az oxitocint?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék másfél óra alatt megszülni, mert az ügyeletes dokinak véget ér a munkaideje, valamint a szülőcsatornámat se szeretném felszántatni a gyors kitolás miatt és pláne nem négyfelé szakajtani a gátamat a végén... Igen, ezeket olvastam, mint következmények.

Fogadott orvos nélkül vissza lehet utasítani az ilyesfajta kedvességüket? xD

21/L

2015. febr. 14. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én visszautasítottam, illetve kértem, hogy ameddig csak lehet, várjunk vele. Fogadott orvosom és szülésznőm volt, úgyhogy nagyon alkalmazkodtak, bár a protokoll szerint már meg kellett volna kapnom. Viszont ahogy burkot repesztettek, olyan gyorsan beindult minden, hogy nem volt rá szükség, mégis a kérdésben leírt állapotokat produkáltam, oxitocin nélkül is.
2015. febr. 14. 23:49
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem adtak, és nem szakadtam pedig 3700 volt,első baba. és 6 óra volt a beadásától számítva,úgy,hogy bő 2 ujjnyi megvolt azelőtt is már. amúgy a gátmasszázs nagyon hasznos ha még van időd rá,nem tudom mikor szülsz.
2015. febr. 15. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!