Volt már valaki így?
Figyelt kérdés
Szülés után az első vérzés a 7.héten jött meg és azóta is tart, ami azt jelenti, hogy 13napja olyan közepes erősségű de minden nap egyformán, tehát nem csökken. Amikor megjött akkor első nap elkezdtem szedni a yadine-t. (Nem szoptatok)2015. jan. 23. 07:39
1/8 anonim válasza:
ezzel lehet vissza kellene menned az orvoshoz, a 7. hét nagyon korai, 6 hétig eleve vérzel... szerintem hívd fel ma.
2/8 anonim válasza:
Abszolút nem korai. Nekem mindkettő szülés után így jött meg. Mivel 2 hétig véreztem csak szülés után. És ciklus be is állt. Viszont a első vérzés nekem is tovább tartott a szokásosnál, most épp 12 napig és egyik napról a másikra múlt el. Nekem egyébként 5 naposak normál esetben. Ha 2 hétnél tovább tart és nem látsz változást én akkor mennék el vele.
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok, én nem szedek fogamzás gátlót és nem szoptatok. 4 hónapos csöppség anyukája.
4/8 anonim válasza:
igen, 13 napja tart neki, szóval csak az a vége, hogy menj orvoshoz kérdező, inkább
5/8 anonim válasza:
Nem korai, nekem azt mondta az orvosom, hogy 30 nappal szules utan mar megjohet,es sokkal erosebb lesz mint egy atlagos menstruacio.En is a 7.heten jarok, tegnap voltam nala, azt mondta,hogy most van peteeresem.Viszont fogamzasgatlot csak a masodik menstruacio elso napjatol enged szedni.
A helyedben azert felhivnam az orvosomat,hogy nem sok-e 13 nap.
6/8 H_Vivien válasza:
Nem korai. Én szülés után 3 hétig véreztem, császárral szültem és nem volt erős a vérzés. Szüles utáni hónaban napra pontosan jött meg, ahogy szokott, viszont nagyon erős a vérzésem azóta is és van, hogy 7-8 napig is tart. De van, hogy csak 3-4 napig. Azt mondta a dokim, hogy szülés után ez normális, idővel be fog állni. De,ha gondolod és megnyugvás Neked, menj el dokihoz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát ha hétfőig nem múlik akkor doki :/ :( már nem bánnám ha vége lenne...
2015. jan. 23. 13:29
8/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Azt mondta, hogy ez előfordul. Szedjem a gyógyszert és 2hét múlva azért menjek vissza. Tegnap vettem be az utolsó szemet, meglátjuk mi lesz. Viszont azóta is vérzek, egy nap sem maradt ki (tehát már 22napja) és minden nap a hasam is görcsöl.... :(
2015. febr. 1. 16:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!