Akit 37. hét előtt császároztak, annak milyen tapasztalatai vannak?
Szia ilyen tapasztalatom nincs de 37+1re született a kislányom császárral ugyan úgy 3 napot voltunk bent. Ha megfelelő a mérete akkor és minden rendben a 36. Héten is haza engednek 3 nap után. Elörre nem lehet tudni hogy hanyadik hétig hozzátok és lesz e bármi baja a babának. Értem hogy fáj a szíved a nagyok miatt de remélhetőleg a kicsivel nem lesz gond.
Kitartást!
Nézd a jó oldalát, legalább megúszod valószínűleg, hogy repedjen a bőr a hasadon, és nem is fogsz durván felvizesedni a 40. hétre.
Az utolsó pár hét igazából már csak szenvedés.
41. Héten született a lányom császárral, 1 hetet voltunk bent 🤷♀️ sose lehet tudni előre.
A legjobbakat kívánom nektek!
Köszönöm a válaszokat! Az 1 hét a lélektani határom, annyit még talán kibírok, de ha annál tovább kell maradni, én biztos bőgni fogok. 😅 Remélem megúszom kevesebbel.
Cuki vagy #4, de ez a harmadik gyerekem, úgyhogy a hasam már megszolgálta, amit meg kellett neki. :D A császárseb sem lesz sokkal jobb. Igazából én baromira élveztem a természetes szüléseket a fájdalom ellenére is, úgyhogy semmi pozitívat nem látok benne, hogy császár lesz. Próbálom kényszeríteni magamat, hogy jó pofát vágjak hozzá, mert mégis csak gyerekem születik, de kb úgy érzem magam, mintha megerőszakolni vinnének. De inkább ez, mint meghalni.
Köszönöm #5, én is az előzőt 41+0 szültem és 6 napot voltunk bent, pont azért félek, hogy koraszülés lesz és heteket ott fogunk dekkolni. Ne adj isten, megelőzésképp be kell feküdni hetekkel szülés előtt. Ha az lesz, én Dunának megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!