Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon igaza lehet? Szerinte...

Vajon igaza lehet? Szerinte egy pár év múlva a császárt "egyszerűbb" lesz kivitelezni, mint a sima szülés.

Figyelt kérdés

Lányomról van szó, aki eldöntötte, hogy császárral fog majd szülni. Ezzel semmi bajom, ezt természetesen ő fogja eldönteni. De ő még fiatal, van min. 10-15 éve amíg majd babát akar.

Na most szerinte egy idő után a császár egyszerűbb megoldás lesz, mint a sima szülés, mert a technológia, sebészet olyan tempóban fejlődik (lézer, nanotechnológia, robotok), hogy mire ő oda jut, nem is orvosi kéz fog vágni, hanem sokkal precízebb vmi robotkar, amit a doki irányít, aminél aztán nincs mellévágás, kis seb, többi szerv nem sérül. Szerinte ide fogunk kilukadni.

Nektek mi a véleményetek?

2015. jan. 9. 16:43
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
80%

És mire alapozta eme magasröptű gondolatát?

Mert emberi szervezet nem fog 20-30 év múlva akkorát törzsfejlődni, hogy gyorsabban regenerálódjon egy 15-20 centis hasi vágás, mint egy 5 centis gátmetszés!

2015. jan. 9. 17:08
 12/42 anonim ***** válasza:
84%
Elég érdekes, hogy egy orvosnak készülő ember pont a császárt élteti, mikor neki tudnia kellene, mennyire veszélytelenebb sima úton szülni és mennyivel gyorsabb a felépülés is, akkor is, akármilyen a technológia.
2015. jan. 9. 17:10
 13/42 anonim ***** válasza:
72%

Az biztos, hogy a gyerekek feje nem fog összemenni az elkövetkező 10-15 évben :) ezért nem is lehet később sem 10 cm-nél kisebb vágáson keresztül kiemelni őket mert nem férnének ki.

A hegeket lehet hogy el lehet lézeresen tüntetni, de aki még nem szült császárral az nem tudja hogy valójában milyen nehéz a műtét utáni felépülés (és ez független attól hogy az orvos keze vagy egy robotkar vágja fel a kismama hasát).

A lehető legritkább esetekben fordul elő mellévágás, vagy egyéb szervi sérülés még most napjainkban is. Akkor beszél valaki így a császárról, hogy milyen csudajó dolog aki még nem élte át az utána következő fájdalmat és hosszú gyógyulási folyamatot.

2015. jan. 9. 17:14
 14/42 anonim ***** válasza:
62%
Jé, én nem gondoltam, hogy felnőttről van szó, azt hittem (az elképzelésből is, meg abból is, hogy "van min. 10-15 éve"), hogy ilyen 12-15 éves leányzónak vannak ilyen elképzelései.
2015. jan. 9. 17:26
 15/42 anonim ***** válasza:
86%
Orvos lesz? Jaj, istenem. :( Reméltem, hogy kinövi, de így nem sok rá az esély. Egyszerűbb megoldás?? Gondolom gyermeknevelő, ölelő, szoptató robotja is lesz, mert az is egyszerűbb megoldás.
2015. jan. 9. 18:51
 16/42 anonim ***** válasza:
62%

Nekem meg az a véleményem erről, hogy nem értem, miért kell ennyire tiltakozni a világ legtermészetesebb dolgai ellen?..

Nem csak, hogy az orvostudomány fejlődik, hanem az emberek meg agyilag olyan szintre süllyednek már lassan, hogy jön az újabb vízözön..

2015. jan. 9. 18:52
 17/42 anonim ***** válasza:
62%
Csaszaros hegnel is valahol ki kell férni annak a babafejnek...
2015. jan. 9. 19:19
 18/42 anonim ***** válasza:
10%
Eg orvostanhallgato ismerosom szerint sokkal humanusabb a csaszar a termeszetes szulesnel, szoval meg sem lepodtem a kerdesen. Egyebkent a csaszar novekedesevel terhoditasaval par ezer ev alatt elerhetnenk azt hogy az agyterfogatunk megnovekedjen, hiszen nincs gatja nagyon a meretnek egy bizonyos szintig. De addig kipusztitjuk magunkat :-)
2015. jan. 9. 19:44
 19/42 anonim ***** válasza:
62%
Vasárnap szültem császárral. Nem a heg ami zavar,illetve az a mini kötés,hanem a fájdalom. Ha azt megtudják oldani másképp,akkor süljön császárral.. ha nem tudják kivitelezni a fájdalomnak a brutál enyhítését,szüljön csak természetesen!
2015. jan. 9. 20:14
 20/42 anonim ***** válasza:
22%
Kedves habzó szájú, császárellenes anyukák, arra is gondoljatok, h valaki inkább bevállal egy hasi vágást, mint egy altájit. Nem mindenki szeretne kipréselni a hüvelyén egy 3 kilós gyereket, mert utána nemcsak anya, nő is szeretne maradni, urambocsá' élvezni szeretné még a szexet sokáig. Most majd jöttök, h ti aztán nem vagytok tágak, ti aztán nem mentetek szét alul, aki nem akarja, hogy a hüvelyéhez nyúljanak, az nem fogja hagyni. Tök jó, hogy a császár nemcsak életmentő műtét, hanem választható is, csak pénz kérdése.
2015. jan. 9. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!