Vajon igaza lehet? Szerinte egy pár év múlva a császárt "egyszerűbb" lesz kivitelezni, mint a sima szülés.
Lányomról van szó, aki eldöntötte, hogy császárral fog majd szülni. Ezzel semmi bajom, ezt természetesen ő fogja eldönteni. De ő még fiatal, van min. 10-15 éve amíg majd babát akar.
Na most szerinte egy idő után a császár egyszerűbb megoldás lesz, mint a sima szülés, mert a technológia, sebészet olyan tempóban fejlődik (lézer, nanotechnológia, robotok), hogy mire ő oda jut, nem is orvosi kéz fog vágni, hanem sokkal precízebb vmi robotkar, amit a doki irányít, aminél aztán nincs mellévágás, kis seb, többi szerv nem sérül. Szerinte ide fogunk kilukadni.
Nektek mi a véleményetek?
Hát nekem annyi a véleményem, hogy szerencsésnek érzem magam, hogy nem abban a korban kell majd szülnöm!
A császár arra való, hogy életet mentsen, akár a babáét, akár az anyáét, tehát nincs azzal semmi baj, ha valaki így szül. De azért az sem elhanyagolgató, hogy a babának is szüksége van a megszületés élményére, szóval ne vegyük ezt el tőle indokolatlanul.
Ne haragudj, de szerintem ennek a kérdésnek szerintem semmi értelme. Nem tudjuk, hogy mi lesz 10-15 év múlva az orvostechnológiában, hogy milyen eszközöket, hogyan fognak használni.
A lányod 10 évesen eldöntötte, hogy hogy fog szülni? És ő mondta ezeket?
A lányod orvosnak készül és mégis császárral akar szülni?
Megírnád, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!