Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nézik le a császáros...

Miért nézik le a császáros anyukákat?

Figyelt kérdés
Szültem simán is, de a fiamnál annyi komplikáció volt, hogy tervezett császár lett a vége. És ismerősöktől akik anyukák kapom az ívet, mert az nem szülés, csak kiemelik, nem vajúdtam, mert tervezett volt. stb. de basszus nem én kértem a császárt, orvos döntött így. engem idegesít, bánt, hogy ilyenért lenéznek amiről nem is tehetek. mással is volt így?
2015. jan. 2. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nekem volt részem mindkettőben, egyik se fájdalommentesebb a másiknál :)
2015. jan. 2. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt mar en is eszrevettem. Nekem nagymamam miutan termeszetesen szultem: na Joo van, igazi anya megszulitermeszetesen a gyermeket. Mikor ezt mondta, csak lestem.. es ha csaszar?? Akkor caranya lennek.. no comment.
2015. jan. 3. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

Kövezzetek meg....

szerintem a császárosok még ha vajúdást át is élik a kitolást nem, ami a legrosszabb!!!! A felépülésről annyit, hogy ismerek pár anyukát akik császárral szültek, fele annyit nem szenvedtek utána mint pl én! Bőgtem a fájdalomtól ès alig tudtam ellátni a gyerekemet mert minden megmozdulás fájt. Nem nézem le őket, azért mert nem ők tehetnek róla. Engem pl úgy érzem sokan azért néznek le mert nem tudtam szoptatni pedig mindent megtettem mégsem volt tejem... ez ilyen.végeredmènyben örülök hogy átéltem a szülést de majd következőt nem bánnám ha császárral szülhetném, bár szerintem ez nem kívánságműsor.

2015. jan. 4. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok a primitív, sikertelen nő, aki semmit nem tud felmutatni élete során, azon kívül, hogy kipréselt egy-két-három gyereket magából. Na ezek nézik le a császárosokat. Illetve nincs olyan rokonuk, aki pont azért született fogyatékkal, mert ennek elkerülésére az anyukát meg kellett volna császározni, és ezt a lelkiismeretlen orvosok nem tették meg.

Amúgy felmerült bennem a kérdés, hogy ezen az alapon a lombikosokat is le lehetne nézni, hiszen ők még gyereket sem tudtak "gyártani" természetes módon...Sőt mi több, a lombikbabákat is lehetne azzal csúfolni, hogy ők "meg sem fogantak". :-)))

2015. jan. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!