Milyen volt a csaszaros szules, es az azt koveto felepules?
Szia, én nem rég, július 19én szültem császárral, annyiban nekem specko volt, hogy annyira féltem a természetes szüléstől, hogy én kértem a császáros szülést. Pénteken töltöttem a 40.hetet, szombatra beszéltük meg az orvossal a császárt, 9-re mentem, adatok felvétele, átöltöztem saját hálóingbe. Előkészítettek, sóoldat, valami gyógyszert kaptam, majd be a műtőbe, beadták a spinális érzéstelenítést, onnantól kezdve semmit nem éreztem, hogy mit csináltak. Katétert bekötötték a pisilés miatt.
Az érzéstelenítőtől hányingerem volt, de folyamatosan adták a csillapítót, hogy ne hányak, 10:37kor megszületett a lányom, azt követően 15perc volt még hogy kitakarítottak, összevarrtak, utána kitoltak a váróba. Kb.30perc múlva hozták a lányomat, majd ismét elvitték. 2órát töltöttem ott utána átvittek a szobába. 5óra múlva fel kellett állni, kivették a pisi katétert, a felállás nem volt kellemes, de minél többet járkáltam annál jobb volt. Este már elláttam a babámat. Nagyon gyorsan felépültem, talán ha 3 nap volt még, hogy húzódott, nem volt varratszedés, mert felszívódó varratok voltak, kb.10cm-es a vágásom. Nagyon szép.
Én ha újra szülnék, vagy elölről kezdeném akkor is császárt kérnék. Semmi fájdalmam nem volt.
Nyugi minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!