Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit mondtatok szülés után?

Mit mondtatok szülés után?

Figyelt kérdés
Jöhet a másik baba vagy annyira rossz volt,hogy egy jó ideig inkább nem ?
2010. febr. 2. 20:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Ja de szép baba! Nagyon gyorsan jött és sokat segitet ő is, most 17 hónapos és most is egy kis csoda. ja és most vagyok 15 h. terhes úgy hogy megyek vissza! :))
2010. febr. 3. 10:14
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
jéé,tényleg kukis!
2010. febr. 3. 12:18
 23/28 anonim ***** válasza:
51%

Császárral szültem 1,5 éve és mondtam a férjemnek,amint észhez tértem,hogy na ez az,amit soha többet nem csinálok!

Ehhez tartom magam,de már jó úton haladok,hogy akarjak még egy babát!:)

2010. febr. 3. 12:25
 24/28 anonim ***** válasza:
52%
nekem 8 év kellett,igaz becsúszott baba..de most könnyen szültem az első nagyon nehéz volt...azt mondtam a babának..boldog születésnapot..jajj,de szép vagy ..és ez a pillanat biztos lepereg előttem életem végén,mert a második legszebb dolog volt ami történt velem...az első a nagylányom születése volt....
2010. febr. 3. 12:43
 25/28 anonim ***** válasza:
52%
Én is azt hogy jöhet a következő:D Illetve fel akartam kelni már rögtön.:) Érzéstelenítés nélkül szültem,simán:)
2010. febr. 3. 13:48
 26/28 anonim ***** válasza:
68%

Császáros voltam, alig várom a következőt! Nagyon jó élmény volt a szülés és a terhesség is! Imádom a kislányomat.

4 hónapos, most azon gondolkodtam pont, hogy a gerincérzéstelenítéstől megint félek, pedig semmi volt az egész. Talán 1 év múlva elkezdünk próbálkozni a kistesón! :)

2010. febr. 3. 19:57
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

Soha többé nme szülök!!!! Azóta változott!

6 hónapos a lányom

2010. febr. 3. 21:05
 28/28 anonim ***** válasza:
császároztak 2 és fél hete. Bármikor újra kezdeném.
2010. febr. 3. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!