Mit mondtatok szülés után?
Én nem mertem megmondani a férjemnek, akivel min 2 gyereket terveztünk, hogy NEM LESZ MÁSODIK!!!!!:-) De én veszélyeztetett terhes voltam, 7 hónapig csak feküdhettem, utána túlhordtam,25 kilót híztam , majd 9 órai vajúdás után császározni kellett, 6szor szúrták meg a gerincemet(1 perces tolófájások közben) de nem sikerült, majd gyorsan elaltattak és kiszedték belőlem a lányomat! :-(
Most hat hónapos a MÁSODIK LÁNYKÁM:-))))))
UGYANIS MINDEN SZENVEDÉST MEGÉR!!!:-)))
Én bármikor szülnék, ha olyan lenne mint amilyen volt :) Ikreket szültem természetes uton.
Szívem szerint már holnap szülnék, de -sajnos- az eszemre hallgatok és azt hiszem nem akarok több gyereket!
1 órával utána? Ki az a hülye, aki ezt még egyszer bevállalja??
1 héttel utána? Minden fájdalom megéri! És már alig várom a 2. szülésem! :D
Amikor az orvos varrt azt mondta na mikor jövök vissza, mert első szülésnek nagyszerű volt. :)
Erre én: Ide? Ha fizetnének akkor se jönnék. Hogy dögölnének meg ott fenn azok a ..... a tisztelt házban!
Megdöbbent, majd kitört mindkettőnkből a röhögés.
Fájdalomcsillapítás és érzéstelenítés nélkül szültem, varrtak. Túl gyors volt a baba :D Volt 3 réteg varratom, tovább tartott megstoppolni, mint szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!