Mondtatok butaságokat szülés alatt? Többi lent,
amikor én szültem utólag visszagondolva egy csomó hülyeséget kérdeztem meg mondtam a szülésznőnek.
például amikor már annyira brutális tolófájáaim voltak
ráadásul első baba nem tudtam mi hogy működik ők meg nem nagyon mondták mi fog történni egyszer csak közöltem hogy
nekem kakálnom kell :D
ő meg mondta hogy : erre várunk !!
utolólag eszembe jutott hogy olvastam hogyha a baba nagyon lent van nyomja a végbelet, és székelési ingered van
nahát én pont ezt éreztem de azt hittem hogy kaki lesz, pedig előtte kaptam beöntést.
azt is mondtam hogy elfogok ájulni már nem bírom ki
mert visítoztam is..ÁÁh..
jó égő lehetett így visszagondolva..
nektek vmi sztori?..
Nem tudom, hogy fogadott orvosod, vagy szülésznőd volt-e, de ha igen, ez részben az ő hibájuk, hogy nem készítettek föl, szóval, ha valakinek ciki, akkor csakis nekik. De egyébként meg nem az :), a következőnél már mindent tudni fogsz a mostani tapasztalatok után.
Azt én is mondtam, hogy nem bírom tovább, akkor úgy is éreztem.
Én is adtam ki hangokat, sőt a szülésznő mondta, hogy ne fojtsam vissza, nyugodtan ordítsak, kiabáljak, ha úgy érzem.
sziasztok
nem volt fogadott dokim..
de azért szerettem volna ha közlik mi történik mi lesz stb..
de hát ez van
könyörögtem fájdalomcsillapítóért de még azt sem kaptam..
Miért kéne kiírni? Ha nem bírja a gyenge kicsi fiú lelked akkor nem kell végigolvasni.
Eleve minek jössz a szülés témakörbe ha rád tör a sírás a téma hallatán?
Kérdező: Saját tapasztalatom nincsen, de mikor szülészeten voltam gyakorlaton volt olyan anyuka aki úgy nyögött szülés közben a szomszéd szobában, hogy többen azt hittük a babája sírt fel. Hihetetlen volt. Még a kismama is elmosolyodott aki éppen túl volt a szülésen olyan komikus volt az egész.
Én még pocis vagyok, de anyukám általi idézetet tudok, mikor én születettem.
Egyik:
elájult egy nyomás közben, aztán megkérdezte, mikor észhez tért, hogy -hol vagyok? ez meg mi?
Majd nyomott egy nagyot, amire azt mondták, az utolsó (persze mindegyikre ezt mondták), és mikor megvolt vele, felsóhajtott, hogy - de jó, végre... de miért nem sír fel?
Erre a doki: Azért, mert még bent van...
én még sose ájultam el.szülés után először.amikor felkeltem közöltem,hogy bocsánat de elaludam ők meg mondták nem elaludt,hanem elájult
ez gáz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!