Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mondtatok butaságokat szülés...

Mondtatok butaságokat szülés alatt? Többi lent,

Figyelt kérdés

amikor én szültem utólag visszagondolva egy csomó hülyeséget kérdeztem meg mondtam a szülésznőnek.

például amikor már annyira brutális tolófájáaim voltak

ráadásul első baba nem tudtam mi hogy működik ők meg nem nagyon mondták mi fog történni egyszer csak közöltem hogy

nekem kakálnom kell :D

ő meg mondta hogy : erre várunk !!

utolólag eszembe jutott hogy olvastam hogyha a baba nagyon lent van nyomja a végbelet, és székelési ingered van

nahát én pont ezt éreztem de azt hittem hogy kaki lesz, pedig előtte kaptam beöntést.

azt is mondtam hogy elfogok ájulni már nem bírom ki

mert visítoztam is..ÁÁh..

jó égő lehetett így visszagondolva..

nektek vmi sztori?..

2011. júl. 4. 14:20
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
78%
Két és fél hónapja szültem, akkor nem éreztem jól, de annyira viccesnek, de az egész szülészet rajtam röhögött... nem sikerült az eda, és miután már nem bírtam a fájásokat, gondoltam csak kipróbálom a gázt...na onnantól kezdve dőlt belőlem a hülyeség. Kezdve azzal, hogy remélem, nem fogy ki a palack, mert nagyon kivagyok, és kell még sokáig a gáz.. az istenre nem hittem el, hogy a falból jön és nem a palackból, mondogattam is, hogy persze, a falból...az meg egyenesen aushwich-ból. A doki próbálta magyarázni,hogy kell szívni, hogy hatása legyen, de azt sem értékeltem, vissza is szóltam, hogy "ne szívasson már doktor úr!" na ebből szállóige lett...Már a tolófájásokra vártunk -kivoltam mint a liba - mikor elkezdtem alkudozni a dokival, hogy hány fájást kell még kibírjak a nyomásig... aztán mikor kiment egy pillanatra szobából, rögtön számonkértem, hogy hová tűnt a legfontosabb szereplő, azonnal jöjjön vissza, már megvolt az ígért fájások száma...A végén nem győztem nézni,mikor jelenik már meg a csecsemős nővér - mert az már azt jelenti, hamarosan megvan a baba- úgyhogy mikor besétált egy addig ismeretlen arc, rögtön nekiestem : "Maga a csecsemős nővér?" persze nem az volt... Szóval, akik bent voltak, jót mulattak...utólag én is. Akkor nem... és persze másnap sűrűn elnézést kértem a viselkedésemért, de mind a szülésznő, mind a doki csak nevettek, hogy ilyen jól még nem szórakoztak... Ja, és még egy slusszpoén a végén - amikor már tényleg nem voltam magamnál - elkezdtek sürgetni, hogy jó lenne már ha végre megszülnék,mert nem látják az Éden Hotelt, pedig most van a legizgalmasabb rész... hát ennyi.. remélem, ti is jól szórakoztok rajtam.. :)
2011. júl. 5. 23:56
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva, hogy én semmi kábítót, abszolút semmit nem kaptam, de amiket te nagyon részletesen most elmeséltél azokra a én alig emlékszem a saját szülésemből. Egy csomó mindent a férjem mesélt el utólag, mert egyszerűen kiesett. (mint valami fejsérülés után) Nektek nincs ilyen?
2011. júl. 6. 07:52
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak: nekem is sok minden kiesett, pedig csak 40 percet voltam a szülőszobán.
2011. júl. 6. 08:59
 34/44 A kérdező kommentje:
köszi sok választ, írhattok még jó olvasgatni :)
2011. júl. 6. 18:15
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, csak én vagyok olyan nyomi, hogy sokminden kiesett...
2011. júl. 6. 20:36
 36/44 A kérdező kommentje:

óóh bárcsak nekem esett volna ki sokminden :)

nekem még mindíg olyan mintha tegnap történt volna.

borzalmas !!!

2011. júl. 6. 20:40
 37/44 anonim ***** válasza:
89%
Műszakváltásra esett a kitolás, bent volt vagy 10 ember, nem is tudom kik. A doki mondja, hogy 2 vagy 3 nyomásra kint lesz a feje. 2 nyomás után közölte, hogy kint van a feje 1/3-a. Erre olyan pánikrohamot kaptam, hogy visítva kérdeztem, hogy de most bent fog maradni?? Meg hogy volt már olyan, hogy bent maradt? Megnyugtattak, hogy nem, olyan még nem volt...meg amúgy is 2 vagy 3 nyomást ígért, és a harmadikra végül az egész baba kijött.
2011. júl. 6. 21:41
 38/44 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. júl. 6. 21:50
 39/44 anonim ***** válasza:
59%

Én rettegtem az edától, és mikor a szülésznő valami szurit akart a popsimba szúrni pánikrohamom lett, hogy én ilyet nem akarok, és inkább haza megyek :D

Aztán ügyeletes dokinál szültem, aki a férjem nagybátyjának a haverja. A fájások közben fenyegettem a dokit, hogy ráuszítom a haverját, mert az nekem rokon :D

Az egyik ápolót fejberúgram :D

A másiknak a kezébe belemélyesztettem a körmeimet :D

A dokit kizavartam félúton, mert a fájások között vicceket mesélt, amiket én valahogy nem tudtam értékelni :D

2011. júl. 7. 12:01
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Én kulturáltan csak annyit hörögtem oda a férjemnek, hogy: "ha még egy gyereket akarsz, te szülöd".
2011. júl. 7. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!