Mondtatok butaságokat szülés alatt? Többi lent,
amikor én szültem utólag visszagondolva egy csomó hülyeséget kérdeztem meg mondtam a szülésznőnek.
például amikor már annyira brutális tolófájáaim voltak
ráadásul első baba nem tudtam mi hogy működik ők meg nem nagyon mondták mi fog történni egyszer csak közöltem hogy
nekem kakálnom kell :D
ő meg mondta hogy : erre várunk !!
utolólag eszembe jutott hogy olvastam hogyha a baba nagyon lent van nyomja a végbelet, és székelési ingered van
nahát én pont ezt éreztem de azt hittem hogy kaki lesz, pedig előtte kaptam beöntést.
azt is mondtam hogy elfogok ájulni már nem bírom ki
mert visítoztam is..ÁÁh..
jó égő lehetett így visszagondolva..
nektek vmi sztori?..
óóh bárcsak nekem esett volna ki sokminden :)
nekem még mindíg olyan mintha tegnap történt volna.
borzalmas !!!
Én rettegtem az edától, és mikor a szülésznő valami szurit akart a popsimba szúrni pánikrohamom lett, hogy én ilyet nem akarok, és inkább haza megyek :D
Aztán ügyeletes dokinál szültem, aki a férjem nagybátyjának a haverja. A fájások közben fenyegettem a dokit, hogy ráuszítom a haverját, mert az nekem rokon :D
Az egyik ápolót fejberúgram :D
A másiknak a kezébe belemélyesztettem a körmeimet :D
A dokit kizavartam félúton, mert a fájások között vicceket mesélt, amiket én valahogy nem tudtam értékelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!