Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mondtatok butaságokat szülés...

Mondtatok butaságokat szülés alatt? Többi lent,

Figyelt kérdés

amikor én szültem utólag visszagondolva egy csomó hülyeséget kérdeztem meg mondtam a szülésznőnek.

például amikor már annyira brutális tolófájáaim voltak

ráadásul első baba nem tudtam mi hogy működik ők meg nem nagyon mondták mi fog történni egyszer csak közöltem hogy

nekem kakálnom kell :D

ő meg mondta hogy : erre várunk !!

utolólag eszembe jutott hogy olvastam hogyha a baba nagyon lent van nyomja a végbelet, és székelési ingered van

nahát én pont ezt éreztem de azt hittem hogy kaki lesz, pedig előtte kaptam beöntést.

azt is mondtam hogy elfogok ájulni már nem bírom ki

mert visítoztam is..ÁÁh..

jó égő lehetett így visszagondolva..

nektek vmi sztori?..

2011. júl. 4. 14:20
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
anyum mesélte, hogy annyira kivolt már a végén, hogy két nyomás között elaludt, és arra ébredt, hogy pofozgatták az arcát: "-anyuka, ébresztő, szülünk!"
2011. júl. 7. 15:56
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon emlékszem,a férjem mesélte, h káromkodtam kicsit, aztán meg bocsánatot kértem, és jót röhögtek rajtam:)
2012. jan. 19. 14:02
 43/44 anonim ***** válasza:

Valaki kérdezte, hogy másnak is úgy volt a szülés, mintha "kiesett" volna? IGEN! Ha a férjem nincs ott, és nem meséli el, h mi volt, nem igazán tudnék sokat mesélni a szülésemről.

Korábban a tesóm szült, és kérdezgettem a szülésről, ő meg szinte mindenre azt válaszolta, h "nem tudom, nem emlékszem" Gondoltam, ez hülye. Aztán én is így jártam:)

2012. jan. 19. 14:05
 44/44 anonim ***** válasza:
70%

Én voltam júliusban a 4es és a 6os válaszoló, aki olyna nehezen született meg. Azóta én is megszültem, nagyon könnyen, szóval nem kaptam vissza azt, amit anyu velem átélt, mégis volt egy kis humor benne.

Doki mondta, hogy nyomjak, akkor rögtön meglesz a baba (meg is lett, szóval nem csapott be), én meg azt válaszoltam, hogy : nyomok én, mint állat, jó?

Na, ez akkor és ott kicsit vígjáték- részletnek tűnt.

2012. jan. 19. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!