Mondtatok butaságokat szülés alatt? Többi lent,
amikor én szültem utólag visszagondolva egy csomó hülyeséget kérdeztem meg mondtam a szülésznőnek.
például amikor már annyira brutális tolófájáaim voltak
ráadásul első baba nem tudtam mi hogy működik ők meg nem nagyon mondták mi fog történni egyszer csak közöltem hogy
nekem kakálnom kell :D
ő meg mondta hogy : erre várunk !!
utolólag eszembe jutott hogy olvastam hogyha a baba nagyon lent van nyomja a végbelet, és székelési ingered van
nahát én pont ezt éreztem de azt hittem hogy kaki lesz, pedig előtte kaptam beöntést.
azt is mondtam hogy elfogok ájulni már nem bírom ki
mert visítoztam is..ÁÁh..
jó égő lehetett így visszagondolva..
nektek vmi sztori?..
Mikor mondták, hogy nyomjak, én is mondtam, hogy "de bekakilok..." A szülésznő persze kedves nyugtatott, hogy semmi baj...
Meg a doki fölém hajolt, szülés közben, én meg véletlenül leköptem. Ez úgy volt, hogy mikor mondta, hogy nyomjak, én csináltam olyat, hogy brrrr, de nyál is ment vele együtt.... Akkor nem szólt, majd 5 perc múlva mondta, hogy minjárt jön a baba, de nem kell leköpni....:) Utólag visszagondolva tök égő volt....
Vajúdás közben kéjgázt szívtam. Nagyon nehezen bírtam a fájdalmat, alig tudtam megmozdulni, amikor átalakították a szülőágyat, igyekeztem a szívásra koncentrálni, de egyszer csak elvették, mert hogy nem vagyok együttműködő (kicsit már bekómáztam :DDD), én meg csak azt hajtogattam 2 fájás között, hogy nem kaphatnék még egy kis gázt? Alkudoztam a szülésznővel, hogy csak egy kicsiiiit :) Erre a férjem leakasztotta a maszkot és szívta ő :DDD
Én meg irigykedtem.... :DDDD
Első császár volt. Második természetes szülés. Mikor a kitoláshoz értünk, mondtam hogy kakilni kell. Tudtam hogy ez már a kitolást jelenti, és azt is hogy van akinek nem lehet nyomni...a dokim pont kezet mosott, mondtam hogy nyomnom kell, erre Ő: hát akkor nyomjon! :):) Aztán már félig kint volt a feje, vagy akörül mielőtt kibújt a buksija, egyszer csak nem jött semmi "kakilós, nyomni kell" érzés pár percig (3-4perc). Már kérdeztem hogy "na? Leállt vagy mi van??"
Ez nem olyan vicces, de jót mosolyogtam magamon így utólag.
Nahát ez a kérdés nagyon jó ötlet volt! Rengeteget nevettem. És amikor terhes lettem a második babával ki is irtam egy hasonló kérdést, de sohasem láttam a humoros oldalát. Nagyon izgultam, hogy a második szülésem is olyan ciki lesz mint az első...
Bocsi az offért, de ezt le kellett irnom!
Hát csajok, nagyon jókat nevettem. Egyik sztori jobb, mint a másik. Nagyon sajnálom, hogy nekem nem volt ilyen.
Nekem is az volt a ciki, hogy nagyon hangosan szenvedtem, de mint a jól nevelt kislányok, rendre bocsánatot is kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!