Mondtatok butaságokat szülés alatt? Többi lent,
amikor én szültem utólag visszagondolva egy csomó hülyeséget kérdeztem meg mondtam a szülésznőnek.
például amikor már annyira brutális tolófájáaim voltak
ráadásul első baba nem tudtam mi hogy működik ők meg nem nagyon mondták mi fog történni egyszer csak közöltem hogy
nekem kakálnom kell :D
ő meg mondta hogy : erre várunk !!
utolólag eszembe jutott hogy olvastam hogyha a baba nagyon lent van nyomja a végbelet, és székelési ingered van
nahát én pont ezt éreztem de azt hittem hogy kaki lesz, pedig előtte kaptam beöntést.
azt is mondtam hogy elfogok ájulni már nem bírom ki
mert visítoztam is..ÁÁh..
jó égő lehetett így visszagondolva..
nektek vmi sztori?..
Úgy látom többeknek a kitolási szakasz volt a fájdalmasabb, na nekem nem, az volt a megváltás. Előtte viszont, úgy szenvedtem, hogy még a takarítónőnek is kuncsorogtam, hogy vágjon már fel, és szedje ki a gyereket...de hát nem vállalta :) A dokim a kitolási szakaszban egyszer csak mondja, hogy forduljak oldalra, én meg visszakérdeztem, hogy "ÉN? - De úgy nem kényelmes...." Válasz: Hát a szülés nem éppen a kényelemről szól"
Másnap mikor jött vizitre én is elnézést kértem a "viselkedésemért", de annyira jó fej volt, mondta, hogy miért, nem is volt semmi fura benne.
Ja és a szülésznőnek meg annyira megszorítottam a kezét, hogy be kellett kötni... :(
sziASztok csajok :)
örülök hogy tetszett nektek a kérdés azt hittem senki sem fog írni így a végére szépen belejöttetek !!
Írjatok még:D Nagyon jókat nevettem:D:D
Remélem én is fogok ilyeneket mondani..:D:D
A férjem nagymamája amikor szült, akkor még csak függönnyel választották el a 2 szülőágyat és mellette egy cigány asszony szült aki folyton azt üvöltötte, hogy "Sányi, szárádjon le a fászod jájájájjj de fááj.":D:D:D:D
Amikor elmesélte a nagymamája jót röhögtünk rajta..:D
Ilyen rokon sztorit én is tudok:
Nagymamám mikor anyukámmal ment szülni az eleve úgy kezdődött, hogy sokat járt pisilni ezért azt hitte, hogy már a magzatvíz folyik (szegény, egyszerű lélek) úgyhogy bement a kórházba ahol közölték, hogy ez még nem az, de azért ha már itt van és ennyire a végén jár, akkor befektetik.
Na most ott nem volt külön vajúdó meg szülőszoba stb. 3 hetet töltött az osztályon szülésig és addig megannyi szülést végighallgatott.
Mesélte, hogy egyszer véletlenül odaállt egy lány elé akinél már látszott a feje a babának. Megkérdezte tőle, hogy húú, nem fáj?
Azt mondta olyan csúnyán még soha nem küldték el melegebb éghajlatra. Nem sokkal később ő is megérezte, hogy miért :)
Nekem nagyon gyors szülesem volt 2 ora mindennel együtt, a beöntes es 3 klotyolatogatas ellenere odacsinaltam...nem is egyszer(termeszetesen nekem szekrekedesem volt a szüles elötti napokban).
Nem sok mindenre emlekszem, csak a ferjem meselte, hogy megallas nelkül karomkodtam, mint a kocsis, amit szerencsere csak ö ertett, mert külföldön szültem.Meg mostanaban is szokott rajam sztorizgatni...pedig majdnem 1 eve volt!
Kedves kerdes kiiroja...ez tenyleg egy baromi jo kerdes volt;)
Nagyon jók a sztorik! :D :D :D
Én mikor szültem nem igazán voltam magamnál. Másnap valami derengett, hogy a dokimnak nem túl kedvesen beszóltam valamit. :D
Bejött, kérdezte, hogy hogy vagyok, én meg mondtam, hogy fáj. Erre Ő: Ez természetes, kitartást, már nincs sok hátra. Erre én: Kösz! Maga nem tudja, h mennyire fáj, hisz pasi! És különben is! Cserélhetünk, ha gondolja. :D :D Fúúúú de égett másnap a fejem mikor férjem mesélte! Én semmire sem emlékeztem.
Végig hallgattam ahogy a mellettem lévő szszobába üvöltve szült egy nő. (Sajnos tragédia történt vele. :(((()
Én azt hittem, h én is végig üvöltöttem a vajúdást, de egy nyikk nem jött ki a torkomon, csak annyit suttogtam néha, h "fáj, fáj, fáj, fáj..." Nem győztem a sznőtől bocsánatot kérni a kiabálásomért. :D :D
sziasztok :)
hát tényleg nem hittem hogy ennyien írtok és hogy
tetszik hogy feltettem ezt a kérdést..
de vannak sztorik rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!