Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit mondtatok szülés után?

Mit mondtatok szülés után?

Figyelt kérdés
Jöhet a másik baba vagy annyira rossz volt,hogy egy jó ideig inkább nem ?
2010. febr. 2. 20:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Jöhet a következő, és lesújtott amikor az orvos a császár után azt mondta, egy éven belül nem javasolja.
2010. febr. 2. 21:52
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Sürgősségi császárom volt. Amikor kitoltak a műtőből kérdezte az orvos, hogy találkozunk-e még. Mondtam neki, hogy naná, 2 év múlva ugyanitt. Dolgozunk az ügyön.
2010. febr. 2. 21:53
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
császáros voltam, mikor felébredtem, azt mondtam, jöhet a következő, 4 éves a lányom, azóta sem jött össze. de nem görcsölök ezen, ha lesz lesz, ha nem nem.
2010. febr. 2. 22:23
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Én varrás közben megmondtam a férjemnek, hogy nem lesz második. Ő ezt halálosan komolyan is vette. Szerintem még örült is neki, mert ő eredetileg is csak egyet akart. Meglepődött, amikor 1 éves volt a leányzó, és rákérdeztem, hogy akkor mikor legyen a második.
2010. febr. 2. 23:44
 15/28 anonim ***** válasza:
41%

Simán szültem, gázzal, 3750 gr, 54 centivel a lányom.

Amikor kibújt, a hasamra tették, meg sem törölték.

Köszöntem neki, ránéztem a férjemre és azt mondtam: "Jöhet a következő."

Nem nagyon hitt a fülének, de szerintem a doki sem.

Most 8 hónapos a lányom, sajna még nincs úton a kistesó, de nagyon gyúrunk rá.

Még legalább 2-3 babát szeretnénk.

Én imádtam szülni.

Komolyan.

2010. febr. 3. 07:09
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én tegnap 20:14-kor írtam, és nagyon-nagyon elkeseredtem mikor láttam, hogy valakinek nagyon nem tetszett hogy az első gyerek után még szülnénk, mert úgy lepontozta az első pár válaszolót(velem együtt) mintha valami borzalmas dolgot írtunk volna!!!!

Sajnálom az ílyen embert:-(

Már nem érdemes jót se ide írni:-(

2010. febr. 3. 07:26
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lepontozással ne törődj, mert még dagad is talán a büszkeségtől ha úgy látja hogy ez érdekel téged!

Mikor kibújt a lányom, a kitolási szakasz olyan rövid volt, hogy 3 nyomással kint volt, és én megkérdeztem a dokit, hogy akkor ennyi? ő meg hogy akar mégegyet? Hát akkor azt mondtam hogy most nem, majd talán. De a talán sem volt akkor igaz, de nem a szülés miatt, inkább megijedtem, hogy most mi lesz, hogy fogom ellátni, felelős vagyok érte, stb. Ilyenektől tartottam. Aztán nem sok idő kellett, hogy újra akarjak szülni. 14 hós múlt a lányom, ma megyek uh-ra a 8 hetes pocakommal, és nagyon remélem hogy szeptermberben újra átélhetem, és egy egészséges kisbabával többen leszünk a házban. Szorítsatok, hogy minden ok legyen!

2010. febr. 3. 08:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Újra terhes akarok lenni! Fél év után újra terhes is lettem és már csak pár hét van a szülésig. Várom nagyon!
2010. febr. 3. 08:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy soha többet. 7 hónapos volt a babám, mikor meggondoltam magam, most 14 hónapos, sajnos még mindig nem vagyok terhes :(
2010. febr. 3. 09:50
 20/28 anonim ***** válasza:
67%

én írtam a 22:23-at is, nekem a szüléssel mivel császár volt, nem volt gondom, te előtte az utolsó 3 hónap elég rossz volt. úgy éreztem magam, mint a partra vetett bálna, pedig nem is híztam sokat, de alig vártam, hogy túl legyünk rajta, és újra lássam a tükörben azt a csini, fitt nőt, akit ennyi év alatt megszoktam :)

de mi az a 3 hónap, ezért a csodálatos kis lánykáért...tényleg semmi :)

2010. febr. 3. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!