39-40+ kismamák, hogy vagytok?
Van valami jele a közelgő szülésnek, vagy ugyanolyan értetlenül és türelmetlenül várakoztok, mint én?
Mekkora a babátok? (Az enyémet már a 38. héten 3750 g-ra becsülték, ezért egy hangyányit meg vagyok rémülve...)
Huhh lehet én leszek a gonosz anyuka,de én elgondolkodnék azon,hogy megindítsák! Ha én lennék abban a helyzetben mint te,plusz másfél óra a kórházig az út, és a baba súlya tökéletes,akkor igen erősen elgondolkoznék... Én sem szeretném ha indítanák,ezért is próbálom "kisimogatni" a pocakból a kicsit:) de.... Hát nem tudom...
Na jó kis tanácsot adtam, kb semmilyet. De tudod mit én szerintem bele mennék...
Sziasztok (ex)kismamik!
Kinél mi újság?
Én dec. 18-án szültem, reggel elindult a magzatvíz, de nem eléggé, délután burokrepesztés, és fél hatkor megszületett a kislányom, 3960 g és 57 cm.
Nálatok hogy alakultak a dolgok?
Szia!
Nálunk is megvan a picike :)
December 19-én délután 2-re lett meg, 48 cm-el és 2950 grammal.:)
Boldog karit minden kismamának és már anyukának:)
Gratulálok!
Mi meg egyben. Mára voltam kiirva de bent maradt a kisasszony. Kényelmes :))
Gratulálok!
16-os kismaminak pedig nagyon drukkolok!
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!