Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-40+ kismamák, hogy vagytok?

39-40+ kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Van valami jele a közelgő szülésnek, vagy ugyanolyan értetlenül és türelmetlenül várakoztok, mint én?

Mekkora a babátok? (Az enyémet már a 38. héten 3750 g-ra becsülték, ezért egy hangyányit meg vagyok rémülve...)

2014. dec. 12. 13:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok híve az indított szülésnek, ha egyébként minden rendben és a baba mérete sem indokolja. Ha tudnám, hogy pici még (legalábbis nem nagy), biztos hogy megvárnám, amíg magától elindul.
2014. dec. 13. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Huhh lehet én leszek a gonosz anyuka,de én elgondolkodnék azon,hogy megindítsák! Ha én lennék abban a helyzetben mint te,plusz másfél óra a kórházig az út, és a baba súlya tökéletes,akkor igen erősen elgondolkoznék... Én sem szeretném ha indítanák,ezért is próbálom "kisimogatni" a pocakból a kicsit:) de.... Hát nem tudom...

Na jó kis tanácsot adtam, kb semmilyet. De tudod mit én szerintem bele mennék...

2014. dec. 13. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
Az elsőt is indítani kellett,mert 2 ujjnyira nyitva voltam,fájás meg sehol.Zselé után 3 órára meglett.De hátha elindul addig,a nyákdugo 1 hete megy elfele,kis részekben.Nem adom fel,bízom a piciben.:-)
2014. dec. 13. 16:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok (ex)kismamik!

Kinél mi újság?

Én dec. 18-án szültem, reggel elindult a magzatvíz, de nem eléggé, délután burokrepesztés, és fél hatkor megszületett a kislányom, 3960 g és 57 cm.

Nálatok hogy alakultak a dolgok?

2014. dec. 23. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is megvan a picike :)

December 19-én délután 2-re lett meg, 48 cm-el és 2950 grammal.:)

Boldog karit minden kismamának és már anyukának:)

2014. dec. 25. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Mi meg egyben. Mára voltam kiirva de bent maradt a kisasszony. Kényelmes :))

2014. dec. 25. 21:40
 17/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

16-os kismaminak pedig nagyon drukkolok!

Boldog karácsonyt!

2014. dec. 26. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!