39-40+ kismamák, hogy vagytok?
Van valami jele a közelgő szülésnek, vagy ugyanolyan értetlenül és türelmetlenül várakoztok, mint én?
Mekkora a babátok? (Az enyémet már a 38. héten 3750 g-ra becsülték, ezért egy hangyányit meg vagyok rémülve...)
Szia
Remélem nembaj,hogy írok én még csak 38hetes múltam,de megőrülök már a várakozásban! Legalább jóslóim lennének de semmi :P A méhszájam 3000,NSTn nulla fájás..
szerintem túlviszem :) Jó nagy babád van! Nekem a héten mérték 3050gr-ra,és mondta a doki,hogy biztos nincs ennyi,max 2800!
Mikorra vagy kiírva? Jóslód? Ilyesmid?
Én most másfélhete kb úgy érzem magam mint amikor elmúlt az első trimeszter után a hányás,rosszullét. Annyi energiám van,egész nap takarítanék! A hasam sem túl nagy,ezért nem is zavar a takarításban :)
Szia!39 hetes 4napos vagyok.Őszinte leszek,nekem már nagyon elegem van,kezdek bekattani :)
Nagyon várom már a pici lányunkat,de eddig még semmi jele h a hölgyike megszeretne születni...Már minden készen áll,a szobikája,a dolgai,ruhácskái kórházi csomag,még csak ő hiányzik.Esténként nem birok aludni,totál bálnának érzem magam pedig csak 10 kilót hiztam eddig.Bocsi,de jól esik egy kicsit panaszkodni.Ugyanakkor még formában vagyok,nem nehéz semmit sem megcsinálnom,bár gyorsabban fáradok az biztos,meg már motivációm sincs semmihez.A mi babucink nem lesz óriás baba,doki szerint max 3,5kg ettől nagyobb senki sem volt a családban,normál súlyú kiscsaj lesz.
Köszönöm hogy írtatok!
Én dec. 15-re vagyok kiírva, bár az első uh alapján még dec. 10-et jósoltak, és a 38. heti uh-n már 40+2 naposnak felelt meg, ezért vagyok olyan nagyon türelmetlen. Ráadásul hetek óta vannak jósló fájásaim, ha egy kicsit frontosabb nap van, mindig azt hiszem, hogy "na, most megyünk szülni", de aztán nem.
És mivel nagyon ódzkodom a császártól, örülnék, ha még addig elindulna kifelé a kisasszony, amíg még kifér! :)
És ami azt illeti, az energiaszintem sincs már a topon, nagy a hasam, hol az izmaim fájnak, hol a derekam, ráadásul két napja meg is fáztam, úgyhogy az alvás sem olyan, mint előtte.
Sajnos egyre nyűgösebb vagyok...
Írjatok bátran, minden "sorstársi" információ kell most a lelkemnek! :)
Szia!
Mi dec.17-re vagyunk kiírva. Kislányom lesz! Ha nem indulna meg a szülés addig,akkor 18án befekszem a kórházba. Nem azért mert gond van,hanem azért mert "messze" a kórház és ki tudja milyenek lesznek az időjárási körülmények,plusz a nagy dugó!
Nekem utoljára 36 hetesen mérték a kicsit,akkor 2524Grammot mondtak. De ő egy héttel kisebb a terhességi koromnál.
Hogy-hogy vagyok.... Mikor hogy:)
Jósló fájásaim vannak elszórva. Keményedek nagyon sokat. 35.héttől már nem szedem a magnéziumot.
Nagyon türelmetlen vagyok! Minden nap 1 évnek tűnik:)
Volt már pár vaklárma is! Akkor azt hittem,hogy na most, de aztán mégsem:) A kislány nagyon jól elvan odabent! Pedig mindig mondom neki,hogy " Már neked is kényelmetlen,meg anyucinak is kényelmetlen,mi lenne ha végre találkoznánk:) Már most sem hallgat az anyjára:D mi lesz később:) Amúgy fizikailag jól érzem magam.sokat mászkálgatok,takarítgatok,teszek-veszek, jó mondjuk hamarabb elfáradok,akár egy egyszerű porszívózásba is, de nem adom könnyen magam:D Egyedül ami igen-igen megvisel azok az éjszakák. 2 óra mire elalszok "sehogy sem kényelmes" éjszaka 60percenként felébredek,hol inni hol pisilni,hol keményedésre,jóslókra. Mint pl tegnap..
Jó erős menzesz szerű görcs,nem tartott sokáig, azt hittem már fájás kezdődött... De... Téves riasztás volt.
Tehát annyira nem tömören és röviden ennyit rólam :)
Jah szobácska kész, a kis cucca a kórházba összepakolva,nekem is.. Már csak ő hiányzik.. De mikor jön :)???
Dec.16 vagy 17-re várom 2.kisfiamat!Nagyooon türelmetlen vagyok.Első alkalommal nem volt ennyi erős keményedésem,és jóslóm is van,bár az kevesebb.5 hete mindennap várom,mert eltűnt méhnyak,és kinyílt a méhszáj bő 1 ujjnyira.De azóta semmi,minden ugyanúgy áll.Minden reggel szomorú vagyok,hogy megint semmi nem történt az éjjel.
Az orvosom elindítaná szerdán a szülést,ha beleegyeznék,mert rég nyitva vagyok,és 1,5 óra a kórház;az első is elég gyorsan jött 3-max. 4 órát fájt kibirhatóan.Nem tudom,hogy indítsunk vagy sem,reménykedem,hogy elindul addig.
Az első 3450 gr.volt,de állítólag nem lesz akkora,1 hete 3000 gr.körül mérték.
Drukkolok értetek,hátha legalább nektek összejön,mert én már bele fáradtam a frontokat nézegetni,meg perceket számolni.
4-es vagyok!
Én is kipróbáltam már ezt azt! Takarítás, föl alá mászkálás ablak pucolás,tonic, szex,csípős-fűszeres étel. De semmi..
Azt hiszem ma jön a fahéj:) Nagyon szorítok nektek,hogy mihamarabb babázhassatok, és persze magamnak is:)
Aranyosak vagytok, jót vigyorogtam! :)
A múlt éjjel titeket is megviselt? Keményedés, jóslók, és a kicsim olyanokat rúgott (pedig egyébként is nagyon aktív, tehát hozzá vagyok szokva), hogy azt hittem, na most tuti kireped a burok... De persze nem...
Én az éjjel fél 5 kor nem gyenge menstruációs görcsre ébredtem fel. Gondoltam,hogy jósló lehet mert 5-ig vagy fél 6 ig tartott tehát nem volt szünet:( Pedig már elkezdtem örülni,hogy na most.. Plusz társult hozzá egy enyhe és tompa derékfájdalom. De aztán el is aludtam:)
Nem gondoltam volna,hogy így örülni fogok egy derék és hasfájásnak:):D De már minden jelre figyelek.
Most betúrtam egy jó nagy adag JÓ fahéjas tejbegrízt.
Meglátjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!