Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy vagytok az utolsó hetekbe...

Hogy vagytok az utolsó hetekben lévő kismamák?

Figyelt kérdés
En tegnap töltöttem a 37 hetet,oktober 3-ra vagyok kiírva második gyermekemmel.
2014. szept. 13. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 37+5 vagyok ma. Szeptember 29-re vagyok kiírva. Első babánk lesz és kislány.

Jól vagyok! Egyenlőre elkerültek a nagy gondok. Nem vizesedem, inkább alacsony a vérnyomásom mint magas. A súlyom is jól tartom, bár napok óta sűrűbben vagyok kívánós, édeset ennék állandóan, pedig nem is lehetne, cukros diétát kell tartanom. Eddig nem volt gondom ezzel de most valahogy minden nap kell ennem valami édeset!

Ezen a héten már rendszeresen éreztem hogy keményedik a hasam. Főleg ha sokat állok, ami már 5-10 perc után jelentkezik. Volt hogy 3-4 részletben tudtam elmosogatni a keményedések miatt. Viszont nagyon eleven a babám, talán elevenebb mint az elmúlt hetekben. Ennek örülök, mert így tudom, hogy vele minden rendben van.

Kedves kérdező, te hogy vagy? Mekkora az első? Mennyivel nehezebb így a második terhességgel? Már most gondolkodom mikor lenne majd jó a következőt vállalni, és hogy tudok majd egy izgő-mozgó mellett annyit pihenni amennyit most pihenek.

2014. szept. 13. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem 5 éves volt májusban a kisfiam .most kislányunk lesz 😊. Nekem gorcsolget a hasam, de nincs keményedés, az elsővel sem volt. A fiam 41➕ 2 napra zavaros magzatvíz miatt indított szüléssel, majd 6 ora vajúdás utan császárral született. Emiatt lehet most is császár lesz 😞. Nehezebb ez a terhesség, az elejen varnatasom is volt. Szerencsére nem vizededem, nem is hoztam sokat, es a vérnyomásom nekem is inkabb alacsony mint magas. De mar nagyon szeretnék tulleni rajta.
2014. szept. 13. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!