Utolsó hetekben járó kismamák (2013. 05.22) hogy vagytok?
Jönnek mennek a frontok, reméljük beindul Neked :)
Én 38+1 vagyok, de az idő miatt olyan semmilyen a hangulatom. Nem tudom mivel dobhatnám fel :)
25.-ére vagyok kiírva, de már nagyon türelmetlen vagyok, alig várom hogy végre történjen valami és mehessek szülni :)
Remélem hogy a kicsikém időben elindul kifelé és nem áll szándékában húzni majd még egy kicsit az időt. A mai nap elég sokat keményedtem, de fájások sehol, még jóslók is ritkán vannak. :/.
Szia
38+3hkm vagyok
Fizikailag jól érzem magam, viszont az utóbbi 1héten bármin képes vagyok elbőgni magam. Hétfőn be kell feküdnöm a kórházba. Egyébként keményedek elég sokat.
én 26.ára vagyok kiírva, c:1000-res méhszáj értékem van. Nekem pár hete rengeteg jóslom volt, sokszor azt hittem megyünk kórházba, de nem lett belőle semmi. De tegnap kicsit elkezdett püffedni az arcom, ma már vizes rendesen az ajkam is kicsit bedagadt. Nagyon remélem a héten történik valami :) Sok sikert a többi kismamának!
39+3 hkm
Kedves 4-dik, én 2 nappal vagyok utánad :)
Miért kell befeküdnöd?
Kedves utolsó: én is vizesedek, de nekem "csak" a lábfejem és a talpam. Szerintem pár nap és itt lesz a babád! A hidegfront segíteni fog és nagyon drukkolok!!!
4. vagyok
Azt mondta az orvos, hogy mivel sok gyógyszert szedek a vérnyomásomra, így nem akarja megvárni hogy fájásokkal beinduljon. Mert szülés előtt fel szokott menni a vérnyomás, és fél hogy nehogy e miatt baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!