39+ hetes kismamák, hogy vagytok?
Éreztek már valamit? Ma front is jön, pénteken telihold...
Izgultok? Minden kész van már a baba érkezésére? Kórházi csomagotok? Hol fogtok szülni? :)
Pénteken töltöm a 40. hetet de még semmi. Néha keményedek de fájdalom nem kíséri, a méhszáj zárt. Ellenben újra elkezdett iszonyatosan viszketni a hasamon a bőr.
A kórházi csomag neked egy táskába lett összekészítve? Csak mert én egy sporttáskába pakoltam, de van olyan ami csak a szülőszobán fog kelleni így nem tudom ne szedjem e külön a kettőt
nekem sem társul fájdalom a keményedéshez :( az én méhszájam is zárt, legalábbis két hete még az volt.
van egy nagy sporttáskám meg egy kisebb oldal táskám. a férjem tanácsára külön pakoltam a kis táskába a sürgősségi dolgokat, amik a szülőszobára kellenek és a sport táskába már csak a baba cucca meg az én váltó ruháim vannak. illetve van még egy 3. zacskó is, amiben víz van, váltó cucc a férjemnek meg a pelenka.
Vasárnapra vagyunk kiírva,mar minden össze van készítve de még semmi,pedig mar nagyon várom.Én egyébként Londonban fogok szülni.
Nagyon izgulunk,első baba,es csak szülésnél fogjuk megtudni a nemét,szóval lesz egy kis meglepi is :-)
Jo babavárást nektek :-)
En jovo hetre vagyok kiirva.Minden este ugy fekszem le,hogy talan majd ma lesz valami,de nyugodtak az ejszakak.Mar sehogy se kenyelmes se ulni,se fekudni.A labaim dagadnak,eros josloim vannak,viszont csak napi 1-2-szer, a hasam mar lent van es a baba is.
A korhazi csomagomat mar 35 hetesen osszepakoltam.En is Londonban fogok szulni es,ha minden jol megy,akkor vizben.
Aterzem a helyzetet,mar sehogy sem jo,se ülni se feküdni,az éjszakák végtelennek tűnnek,vagy melegem van vagy a gyomorsav bánt,na de mar csak nincs sok hatra.
Merre fele fogsz szülni?En Archway-nél a Whittington kórházban.
Jo babavárást :-)
Én a front mellé beültem tegnap egy kád vízbe. Hajat mostam, pedikűröztem, férjem megmasszírozott.
Újra pakoltam a kórházi csomagunkat.
Pihentem aztán fitballon rugóztam, guggoltam. Semmi :/
Ellenben annyira elkeseredtem, mert az eddig megúszott striák most megjelentek a hasam különböző pontjain :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!