39+ hetes kismamák, hogy vagytok?
Éreztek már valamit? Ma front is jön, pénteken telihold...
Izgultok? Minden kész van már a baba érkezésére? Kórházi csomagotok? Hol fogtok szülni? :)
Mar a teszt után megbeszéltük a párommal hogy nem akarjuk tudni a baba nemet(amúgy is meglepetés baba,mivel kb 5 havonta volt mestruaciom,az orvosok 15% esélyt jósoltak hogy teherbe eshetek)
Szóval ő egy kis csoda :-) es szerintem kislány
Majd ha kint lesz megírom :-)
Itt azt vallják hogy amíg a kismama jol érzi magát akkor nem lehet baj,csak magzat mozgást kell folyamatosan ellenőriznem.persze 42 het után itt is kórházba küldenek.csak itt kevesebb a vizsgálat.
Például az utolsó ultrahang a 20. Heten volt,illetve nem volt vércukor vizsgálat.
Remelem ti jol vagytok,nekem ki sőt faj a derekam,hátha ez mar valami ;-)
Koszi az infót,nekem sajnos sok mindent elfelejtettek mondani,meg minden alkalommal másik Midwife hoz kellett mennem.
Jo ilyeneket tudni :-)
Ha erdekel meg valami,akkor irj nyugodtan privit.
Egyebkent en se a mw-tol tudom ezeket.Van egy angliai egymast segito kismamak nevu csoport facebook-on es onnan van rengeteg infom.Nagyon aranyosak a lanyok,csatlakozz,ha van kedved :)
Végre elkezdett nyílni a méhszájam, erősödtek a jóslóim is. A doki azt mondta a hétvégére meg is lehet a kicsi :)
Nálad hogy áll a dolog?
Többiek, esetleg valaki babázik már?
Ma reggel elment a nyákdugó, enyhe fájások is voltak de nem rendszeresek és nem elég hosszúak. A méhszájam viszont továbbra is maradt egy centire nyitva :/
Valakinél fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!