39+ hetes kismamák, hogy vagytok?
Éreztek már valamit? Ma front is jön, pénteken telihold...
Izgultok? Minden kész van már a baba érkezésére? Kórházi csomagotok? Hol fogtok szülni? :)
Princess Royal University Hospital,Orphington :)
Nektek nem magas a vernyomasotok?
Eddig teljesen problema mentes terhessegem volt,de mostanaban elkezdtem vizesedni meg a vernyomasom is enyhen magas.
Valakinél valami újság???en ma kivételesen az aludtam az éjszakát,ami hetek óta nem történt meg.kicsit fajdogal a hasam,de semmi több.
Azt hiszem ma is takarítani fogok....hátha.....
Legyen szep,es élményekben dús napotok ;-)
Most értem haza a dokitól. Továbbra sincs változás, zárt vagyok. A kemenyedések továbbra is fájdalom nélkül jönnek. Ha nagyon nyöszörögnék megcsászároznának de világ életemben ódzkodtam a hasi műtéttől meg a hegektől :/
Többiek, hogy vagytok?
Nálunk ilyenkor mar nincs vizsgálat,csak ha betöltöd a 42.hetet.max a védönöt kell meglatogatni(holnap reggel van idopontom).
Ha ő mindent rendben talál,akkor marad a várakozás megint.
Itt teljesen más a rendszer,például az hallottam,ha minen ok,szülés után,akar két napon belül hazaküldenek.
Magyarországon meddig tartanak bent??
Kedves 40+7 hetes,ne félj,koncentrálj arra hogy a vége nagy jutalom,es bármit megér a kezedben tartani a gyermekedet.
Kitartást es könnyű szülést!!!
Írjatok ha van valami :-)
Nálunk ilyenkor mar nincs vizsgálat,csak ha betöltöd a 42.hetet.max a védönöt kell meglatogatni(holnap reggel van idopontom).
Ha ő mindent rendben talál,akkor marad a várakozás megint.
Itt teljesen más a rendszer,például az hallottam,ha minen ok,szülés után,akar két napon belül hazaküldenek.
Magyarországon meddig tartanak bent??
Kedves kérdező ,ne félj,koncentrálj arra hogy a vége nagy jutalom,es bármit megér a kezedben tartani a gyermekedet.
Kitartást es könnyű szülést!!!
Írjatok ha van valami :-)
Katalin, tök izgi hogy csak a szülésnél fog kiderülni a baba neme.
Szándékosan nem kérdeztétek rá? Én is így szerettem volna, de a férjem kérte hogy ő szeretné tudni úgyhogy nálunk fiú érkezik.
Az állami kórházakban 3 és 5 éjszaka között, most már van ahol a császárosoknak sem kell tovább maradni ha nem indokolt. Magánkórházban 2 nap, ha este 6 után szülsz akkor 3 :)
te jó ég 42 hetesen csak a védőnő néz? bele is őrülnék, nem tudom kint milyenek a védőnők, az enyém nagyon aranyos, de a táplálkozáson és a vérnyomás mérésen nem sok mindenben tud szegény segíteni, ctg készüléke meg pláne nincs hogy megvizsgálja jól van e a baba.
egyébként voltam tegnap este a dokinál, továbbra is zárt a méhszáj, mostantól naponta ctg, hétfőn beszéljük meg hogy szeretnék e indítani
a 40+7 napos (mostmár 41+2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!