Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem akarom, hogy bent legyen a férjem szülésnél?
Miért kell megmagyarázni? MErt nem, és kész.
Nálunk bejött a férjem, majdnem le is késte. Látta felülről, ahogy bújik ki a baba, ez az ő döntése volt. Azután megnéztük a méhlepényt, megmutatta a doki, hogy mi micsoda rajta... Hihetetlenül nagy élmény volt.
Ha ti így döntöttetek, senkinek nincs köze hozzá.
Amúgy valaki bemegy veled, vagy azt sem szeretnéd?
Azért figyeled, kedves Kérdező, hogy itt is van pár ember, aki finoman ugyan, de próbál rávezetni, hogy milyen jó lenne, milyen nagy élmény, ha bent van a férj? :)
Látod, ilyen az ember, nem rossz indulatból mondják a barátaitok, ismerőseitek sem. Kérdezted, miért viselkednek így? Azért, mert az emberek alapvetően kíváncsiak, és nem gondolják, hogy ez teljesen intim dolog. A szülésedet sem fogod részletesen elmesélni mindenkinek, csak a legközelebbi hozzátartozóknak, barátoknak.
Off a végére: szerintem jól döntöttetek, hogy nem megy be a férjed. :)
:) Köszönöm!
Még nem döntöttem el végleg, hogy anyukám bent legyen-e vagy sem, de őt is elsősorban azért szeretném, hogy ott legyen, mert szakmabeli, és talán megnyugtató lenne a jelenléte. De az is lehet, hogy épp az ellenkező hatást váltaná ki belőlem. Nem tudom, ez majd ott fog eldőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!