Szülésnél milyen erős fájást lehet még elviselni, meddig türhető?
Hát kedves kérdező most olyat kérdeztél,amire én nem is tudok neked válaszolni.Én konkrétan rá sem néztem a CTG papírra,pedig ott volt fejem mellett,de arra nem volt erős,hogy kinyissam a szememet és ránézzek,hogy meddig ment fel a mérő.Már amikor 21 órája vajúdtam,és utána jött még csak a java.Gázt szívtam,de nem kiabáltam meg semmi,minden fájásnál próbáltam magamba fordulni,és átvészelni,ha a férjem nem lett volna bent nem tudom pl hogyan tudtam volna inni pár kortyot,arra alig volt erőm,hogy megtartsam a kezemben a fél literes vizes palackot és a számhoz emeljem,már nagyon ki volt száradva a szám is,még is minden fájást fegyelmezetten viseltem,egy pillanatig sem fordult meg a fejemben,hogy kész nem bírom tovább.Valahogy a szülőszobán annak a gondolata hogy nemsokára megláthatod a picidet olyan erőt és kitartást tud adni,hogy azt el sem lehet mondani,át kell élni! És első babám volt,akkor tapasztaltam meg életemben először milyen szülni.A mellettem lévő sz.szobán 3. babáját szülő nő úgy kiabált mint akit öltek,rá is szóltak,hogy vegyen már vissza.
Szóval ezt nem lehet számok alapján megmondani,hogy mikor elviselhető és már mikor nem,mert mindenkinek a fájdalomküszöbe határozza meg!
20+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!