Szülésnél hány percesek a legerősebb fájások?
Én úgy tudom,hogy a vége legborzalmasabb, a tólófájások.
De van akinek ugyan olyan erős a 15perces,mint a 2perces.
A végén egyre többször jön,és egyre tovább tart. úgy tudom keződik 10-15percesekkel és kb 40-50mpig tart. A végén már az 5perceseknél kb 2percig tart a fájás,ergó ott már csak 3perc ami nem fáj. Abból lesz a tolófájás.
Nekem valahogy így magyarázta a pasi nődokim. Nemsokára úgyis megtapsztalom..
38hkm
Nem tudok tapasztalatot írni, mert nem tudtam odafigyelni az idő múlására, fogalmam sincs, hogy hány percenként jöttek a fájások, a vége felé már csak pár levegővételre jutott időm két fájás között.
Viszont mikor székelési ingert éreztem, na azok már a tolók voltak, akkor fektetett fel a szülésznőm az ágyra (addig gimnasztikai labdán vagy szülőszéken csücsültem).
Addigra felért a dokim, és egy vizsgálat után már tolhattam is, ami megmondom őszintén, kész megváltás volt. Meg kellett várnom egy erős fájást, és utána bivaly erősen kellett nyomnom jó hosszan. Közben nem éreztem fájást, a végénél már ordítottam, de nem a fájdalomtól, hanem a megerőltetéstől. Ez a rész volt a legjobb. :) Szóval mikor jönnek a tolók, már ne félj.
Amint kibújik a babád, a fájdalom megszűnik létezni.
ez hülyeség ....
nem a fájások gyakoriságától függ az h mennyire fáj ....
és az sem igaz h a tolófájás jobban fáj ...
tökre egyéni h kinek melyik "fáj" jobban már ha fáj....
lévén van olyan aki alig érzi
a másik meg már az elsőtől is majd elájul annyira fáj neki
szal ha már előtte állsz akkor ezen ne agyalj mert nem tudhatod
sőt még ha lesz 2. szülésed az is lehet h teljesen más lesz mint az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!