Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után akik egyáltalán...

Szülés után akik egyáltalán nem kívánták a szexet azok mikor voltak együtt a párjukkal?

Figyelt kérdés

4 és fél hónapja született meg a lányom,de még mindig nem voltunk együtt a férjemmel.Egyáltalán nem menne még gondolatban sem:(

Tudom,hogy ez nagyon gáz,de volt más is így?

Meddig tartott?

2014. nov. 27. 09:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 éves lesz. Ugyanígy vagyok mint ti, még mindig... :( jo ha havonta 1x együtt vagyunk, vagy volt már példa 8 hetes kihagyásra is. Terhesség előtt minden oké volt, amíg terhes voltam 1x voltunk együtt. Utána megváltozott minden, egyszerűen nem kívánom, eszembe sem jut. Hát jobb lehetne már.
2014. nov. 28. 13:25
 22/23 A kérdező kommentje:

Uramatyám !

Én azért reménykedek abban,hogy ha lesz peteérésem akkor megfordul ez.

2014. nov. 28. 14:17
 23/23 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudjatok, de nem értelek Titeket, akiknél ez régóta tart! Ebben az esetben világos, hogy nem csak átmeneti hormoningadozásról van szó, hanem pszichés problémáról, ami a házasság egységét fenyegeti! Teljesen mindegy, mi az oka, de lehetne vele dolgozni, ha szakemberhez fordulnátok! Ennyit nem ér egy házasság?! Hosszú távon ezt egyetlen férfi sem tolerálja higgyétek el. És én a magam részéről meg is tudom ezt érteni.
2014. nov. 28. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!