Szülés után akik egyáltalán nem kívánták a szexet azok mikor voltak együtt a párjukkal?
4 és fél hónapja született meg a lányom,de még mindig nem voltunk együtt a férjemmel.Egyáltalán nem menne még gondolatban sem:(
Tudom,hogy ez nagyon gáz,de volt más is így?
Meddig tartott?
7,5 hónapja szültem, nekem sem megy még gondolatban sem... Terhesség alatt sem voltunk együtt, el voltunk tiltva. Annyira nem megy, hogyha a tv-ben filmben vagy sorozatban szexjelenet van, el kell kapcsolnom, mert még látni sem bírom. Én azt olvastam, hogy a szoptatás tudja így hazavágni a libidót. (Természetes úton szültem, gyorsan is regenerálódtam, semmim sem fáj...)
Én is azt hittem, hogy ezzel egyedül vagyok... Már nagyon unom.
Hozzátartozik az igazsághoz,hogy a terhességeket nagyon nehezen viseltem és mindhárom császár volt:(
Illetve mindig én voltam a kivétel mindenben:)
Amíg mások a 12hétig semmit sem híztak addig én már 10-12 kilót.A végére összesen 15kiló lett tehát nem több mint aki az elején nem hízott.Most szülés után kb.3-4 hétig lement belőle 9kg,viszont most a szoptatással vissza is jött:(
Úgy nézek ki mint egy bálna ismét:)
De nem ez a legnagyobb baj,hanem az,hogy a térdeim sem bírják.
Nem háj,hanem víz-mielőtt még valaki azt írja,hogy zabálok:))
Így tudat alatt talán el sem hiszem,hogy a férjem egy ilyen vizenyős bálnát kíván:(
Ebben az esetben, ha valóban vizesedés okozza a túlsúlyt keress fel egy orvost, mert ez nem normális.
Egyébként amíg szoptat a nő valahol érthető, hogy nem kívánja a szexet, ennek hormonális okai vannak. Szóval először mindenképp az egészséged tedd rendbe, legyetek türelmesek egymással, bújatok össze sokat, lehet közösen fürödni egyet, egymást masszírozni, ezek mind be tudják indítani a fantáziát. :)
A vizvisszatartást a szoptatás okozza-nem feltétlenül van mindenkinél.Azt is mondták,hogy túl sokat iszok(4-5litert).
Sajnos pont ez az amit nem tudok megtenni,hogy összebújjak vele:(
Nem zavarja a súlyom(ez engem zavar) és a szexet is kívánja velem.De olyan mértékű nálam a dolog,hogy még beszélni sem vagyok hajlandó róla:((
Próbáltam már,hogy szexfilmet nézek,de csak felidegesített:(
Pedig jobb lesz, ha erőt veszel magadon, mind a kettőtök érdekében! Egy boldog párkapcsolat nagyon is lételeme a szexuális élet bárki bármit mondd. Az is igaz, hogy sokszor evés közben jön meg az étvágy, tehát ha csinálod, akkor kedvet is kaphatsz közben.
Nem muszáj rögtön az aktussal kezdeni, lehet az alapokkal is, sötét szobában, gyertyafénynél.
Amellett, hogy anya lettél, nő is vagy, ne tessék az éned eme részéről lemondani!
Tessék odafigyelni a táplálkozásra, ebben szakember segítségét kérni, hogy a tej megmaradjon. Össze lehet rakni ilyen étrendet, ami nem hízlal, de ad elég kalóriát a szoptatáshoz. Meg lehet próbálni egy kis testmozgást is, na nem a fogyás miatt, hanem feldob, energiát ad, segít összerendezni a testképet.
Ha a szülés előtt sem volt jó a nemi élet a férjeddel, az más téma...
Ha továbbra is így érzel, amit írtál, akkor én javasolnám a pszichológust, akivel átbeszélitek ezeket az érzéseket és feldolgozod azokat a dolgokat, amik traumát okoztak a várandósság alatt.
Teljesen igazad van!
Ezt én is tudom.Ha az előző terhességeim után lennék én is ezt tanácsolnám a kérdezőnek:)
Viszont most valahogy nagyon más.Valószínűleg a sok hormon okozza (ikreim voltak,de csak az egyik maradt meg).
Ahhoz tudnám hasonlítani az érzést mint mikor egy ételt nagyon utálsz és hányingered van tőle hacsak rágondolsz.
Viszont meg kell enned,de rád van bízva,hogy mikor:)
Biztos vagyok benne,hogy mindenki halogatná amíg tudja:)
Tisztába vagyok vele,hogy hozzátartozik a házasélethez és azzal is tisztába vagyok,hogy esetleg kísértés is lehet,de pillanatnyilag úgy érzem ez sem lök előrébb.
Teljesen közömbös számomra most a szex.De nem vagyok egyedül és azt szeretném tudni,hogy akiknél volt mikor lett jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!