Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után akik egyáltalán...

Szülés után akik egyáltalán nem kívánták a szexet azok mikor voltak együtt a párjukkal?

Figyelt kérdés

4 és fél hónapja született meg a lányom,de még mindig nem voltunk együtt a férjemmel.Egyáltalán nem menne még gondolatban sem:(

Tudom,hogy ez nagyon gáz,de volt más is így?

Meddig tartott?

2014. nov. 27. 09:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
7 honapos a fiam, meg nem voktunk egyutt. Rosszul vagyok meg a gondolattol is. Ez biztos, hogy nem normalis.
2014. nov. 27. 09:58
 2/23 A kérdező kommentje:

Császáros vagy normál szülésed volt?

Nekem császárom.

2014. nov. 27. 10:01
 3/23 anonim ***** válasza:
57%

Az elmúlt egy évben háromszor voltunk együtt, azt is csak azért, mert már nem tudtam mit kitalálni... Más módon intézem a dolgokat.

Nem normális, de nekem még nem jutott eszembe, hogy rámásszak a férjemre.

2014. nov. 27. 10:03
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
4,5 honapja szultem en is. mi se voltunk egyutt azota pedig en kivannam de amint van egy ora szabadido inkabb osszebujunk es nezunk egy filmet. engem szemely szerint nagyon fusztral h a ferjemnek ez igy jo e, de o is "halogatja" a dolgot, mi mondjuk elotte se voltunk tul sokat egyutt, talan hetente egyszer...terhesseg alatt meg egyszer se. tehat gyakorlatilag egy eve nem voltunk egyutt.
2014. nov. 27. 10:03
 5/23 anonim ***** válasza:
53%
1-es vagyok. Csaszarom volt. Nem tudom mikor jon ez helyre. Engem nem zavar, hogy itt a gyerek, van mas helyseg is a lakasban. Egyszeruen magatol a szextol vagyok rosszul, ha ra gondolok. A 7 honap alatt egy probalkozasunk volt, de egyszeruen nem ment, nem akartam. Az elejen enis kitalaltam mindent, de aztan megmondtam a ferjemnek, hogy ez van. Szegeny turelmesen var. Mondtam neki, hogy vegyen mar gumit, probaljuk meg azzal, mert en egyszeruen rettegek tole, hogy megint terhes leszek. Nem akarok meg egy gyereket. Mert ugye a megszakitas az nem vedekezes.
2014. nov. 27. 10:11
 6/23 anonim ***** válasza:
48%
Velem is ez van. Egyrészt én állandóan fáradt vagyok, nekem sem az jut eszembe, hogy akciózzunk, ha van egy kis időnk. Másrészt nekünk nehezen ment a teherbeesés, terhesség alatt nem volt szex, lényegében annyira elszoktam tőle, hogy nem is hiányzik. Harmadrészt pedig benne is az van, hogy most semmiképp nem szeretnék újra terhes lenni. A minimális teherbeesési esély miatt nem akarok tablettát szedni, a gumival meg világ életünkben csak bénáztunk.
2014. nov. 27. 10:22
 7/23 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem kívánom:(

Még a "más módot" sem.A férjem türelmes,de folyamatosan próbálja meghozni a kedvem.Inkább szavakkal,mert a közeledését sem igazán szeretem.

Tudom,hogy ez nem normális,mert ez már a 3.babám és az előzőekkel ilyen nem volt.

Én is félek a terhességtől is:(

2014. nov. 27. 10:24
 8/23 anonim ***** válasza:
Ismet 1-es vagyok. Majd ha irok meg, akkor biggyesztek egy P. betut az iromanyom vegere. Erdekel a tema. Megmondom oszinten kb. azt hittem, hogy egyedul vagyok ezzel.
2014. nov. 27. 10:25
 9/23 A kérdező kommentje:

Én olvastam már arról,hogy nem kívánják a nők a szexet,csak azt nem,hogy meddig?

Így én is féltem,hogy már nem is fogom soha kívánni:(

Ezért írtam ki a kérdést.

2014. nov. 27. 10:37
 10/23 anonim ***** válasza:
80%
Jo par honapig ugyanigy voltam. Nem akartam. Amikor mar belejottunk a dologba termeszetesen elveztem. De sokaig kuszkodtem ezzel. Aztan ha tetszett ha nem erot vettem magamon. Estenkent hagytam h kenyeztessen. Tetotol.talpig masszast kaptam jo hosszan, ellazitott vele a ferjem, es a fege fele kicsit erotikusabbra vette a solgot. Es ezzel sokszor nagyon meghozta a kedvem. En is tobbszor eroltettem meg magamat. Sokat bokolt. Jol esett. Aztan magatol megoldodott a dolog. :-) probaljatok meg ti is ezeket a dolgokat hatha.
2014. nov. 27. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!